Skip to main content

– stöd som förenklar din redovisning och ditt företagande

Vi på QBIS har ett nära samarbete med vårt syskonföretag Björn Lundén. Genom detta samarbete kan vi erbjuda flera smarta lösningar för både redovisningsbyråer och företagare. Med över 35 år i branschen är Björn Lundén välkända för att de förenklar företagens vardag genom lättanvända program, och praktiskt inriktade kurser inom skatt, deklaration, redovisning, lön och personalfrågor. Här är några av många tjänster som Björn Lundén har att erbjuda, som kan vara intressanta för dig som QBIS kund.

Onlinekurser i lönehantering, bokföring, bokslut

– gå kurs när du vill, i din egen takt

Onlinekurs är ett tids- och kostnadseffektivt sätt att ta till sig nya kunskaper eller hålla sig uppdaterad. Björn Lundén har fler än 80 onlinekurser att välja bland, så du hittar säkert den du behöver. Du går kursen i din egen takt – via din dator, smartphone eller surfplatta.

För dig som driver redovisningsbyrå finns också Stora Onlinekurspaketet. Till en låg månatlig kostnad får du tillgång till den utbildning du behöver för såväl din fortbildning som ditt behov av att bli uppdaterad på nyheter.

BL Byrå

– en enklare vardag för redovisningsbyrå och kund

BL Byrå gör samarbetet med kunderna enklare och arbetet för byrån effektivare. Navet i vår byrålösning är byråstödet där medarbetarna har full överblick över vad som behöver göras. Här lägger ni upp nya kunder, får aviseringar och ser status för alla uppdrag. Och genom digital kundsamverkan skapar ni effektiva flöden för byrån, kunderna och kommunikationen mellan er. Vår byrålösning är flexibel och kan skräddarsys helt som ni vill ha den.

Nyhetstjänster & frågeservice

– en trygghet för dig som jobbar med skatt och redovisning

Med Björn Lundéns nyhetstjänster håller du dig informerad om alla viktiga nyheter inom områdena skatt, ekonomi, redovisning, personal och juridik. Väljer du att koppla på Frågeservice Forum kan du skriva till våra experter och med ett abonnemang på stora paketet kan du även ringa och få svar på dina frågor.

Björn Lundén info online

Spendera din tid rätt med lösningar som hjälper ditt företagande

Har du frågor eller funderingar kring Björn Lundéns produkter?
Kontakta oss så hjälper vi dig!