Skip to main content

– stöd som förenklar din redovisning och ditt företagande

Vi på QBIS har ett nära samarbete med vårt syskonföretag Björn Lundén. Genom detta samarbete kan vi erbjuda flera smarta lösningar för både redovisningsbyråer och företagare. I år firar Björn Lundén 35-årsjubileum och de har gjort sig kända för att förenkla företagens vardag genom lättanvända program, begripliga handböcker och praktiskt inriktade kurser inom skatt, deklaration, redovisning, lön och personalfrågor. Här är några av många tjänster som Björn Lundén har att erbjuda, som kan vara intressanta för dig som QBIS kund.

Onlinekurser i lönehantering, bokföring, bokslut m.m.

– gå kurs när du vill, i din egen takt

Onlinekurs är ett tids- och kostnadseffektivt sätt att ta till sig nya kunskaper eller hålla sig uppdaterad. Björn Lundén har fler än 80 onlinekurser att välja bland, så du hittar säkert den du behöver. Du går kursen i din egen takt – via din dator, smartphone eller surfplatta.

För dig som driver redovisningsbyrå finns också Stora Onlinekurspaketet. Till en låg månatlig kostnad får du tillgång till den utbildning du behöver för såväl din fortbildning som ditt behov av att bli uppdaterad på nyheter.

Helhetslösning för redovisningsbyråer

- allt den moderna byrån behöver på ett ställe

Björn Lundéns helhetslösning används dagligen av tusentals redovisningsbyråer. Den innehåller allt en modern redovisningsbyrå behöver i form av både programvara och kunskap – till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

I helhetslösningen ingår molnbaserade program för allt från löpande bokföring till bokslut och en komplett informationstjänst i form av frågeservice, e-böcker, nyhetstjänst, mm.

Nyhetstjänster & frågeservice

– en trygghet för dig som jobbar med skatt och redovisning

Med Björn Lundéns nyhetstjänster håller du dig informerad om alla viktiga nyheter inom områdena skatt, ekonomi, redovisning, personal och juridik. Väljer du att koppla på Frågeservice Forum kan du skriva till våra experter och med ett abonnemang på stora paketet kan du även ringa och få svar på dina frågor.

Björn Lundén info online

Spendera din tid rätt med lösningar som hjälper ditt företagande

Har du frågor eller funderingar kring Björn Lundéns produkter?
Kontakta oss så hjälper vi dig!