Boka demo med en av våra specialister


  Ta första steget mot ökad lönsamhet

  Med en demo kan ni få se funktionaliteten av alla QBIS produkter på ett anpassat vis. Genom att boka ett möte där ni, tillsammans med en av våra experter, går igenom vilken funktionalitet ni är i behov av kan vi skapa en unik databas för er. Då kommer ni att få se all funktionalitet som kan hjälpa er att effektivisera de administrativa processerna och underlätta för att optimera hela verksamheten.

  QBIS Time

  Tidrapportering som förenklar för alla användare, chefer och administratörer. Samla all arbetstid och avvikelser för att automatisera lönehanteringen och hitta sätt att optimera effektiviteten av arbetet.

  QBIS Project

  Projekthantering och tidrapportering går hand-i-hand. Välj ett projektverktyg där ni kan planera varje projekt, hantera och följa upp både tidsåtgång, kostnader, priser och resultat samtidigt som både lönehantering och fakturering automatiseras med ett par knapptryck.

  QBIS Expense

  Med vår utläggsredovisning samlar du alla utlägg i molnet. Digital rapportering av kvitto, traktamente och milersättning som hjälper medarbetare att registrera utlägg i tid - utan några krångel. Jakten på underlag är förbi när utläggshantering finns tillgängligt överallt och när som helst