Skip to main content

Boka en demo – första steget mot ökad lönsamhet

Med en demo kan ni få se funktionaliteten av alla QBIS produkter på ett anpassat vis. Genom att boka ett möte där ni, tillsammans med en av våra experter, går igenom vilken funktionalitet ni är i behov av kan vi skapa en unik databas för er. Då kommer ni att få se all funktionalitet som kan hjälpa er att effektivisera de administrativa processerna och underlätta för att optimera hela verksamheten.

QBIS Tid

Tidrapportering som förenklar för alla användare, chefer och administratörer. Samla all arbetstid och avvikelser för att automatisera lönehanteringen och hitta sätt att optimera effektiviteten av arbetet.

QBIS Tid & Projekt

Projekthantering och tidrapportering går hand-i-hand. Välj ett projektverktyg där ni kan planera varje projekt, hantera och följa upp både tidsåtgång, kostnader, priser och resultat samtidigt som både lönehantering och fakturering automatiseras med ett par knapptryck.

Boka en demo med våra specialister

Fyll i formuläret så kommer en av våra experter att kontakta dig för att veta mer om hur era önskemål ser ut, så att vi kan anpassa en demo för era behov.

*Genom att klicka på "skicka" godkänner jag att mina uppgifter lagras och används för att bli kontaktad av QBIS.