Skip to main content

Boka en presentation!

Bli kontaktad av en av våra specialister
 • Vi kontaktar dig inom 24 timmar (på vardagar)
 • Kostnadsfri behovsanalys
 • Inga gömda kostnader eller förpliktelser.

Genom att skicka in formuläret godkänner jag att bli kontaktad i sälj och marknadsföringssyfte samt att QBIS behandlar mina uppgifter.


  Tid, projekt och utläggshantering

  QBIS Time

  Tidrapport och attestera tid på ett och samma ställe. Använd tidrapporter för att analysera och optimera dina processer med full insikt hur tiden spenderas. Verifiera tidrapporter en efter en eller godkänn flera tidrapporter med ett enda klick. Exportera och importa lönefiler till ditt integrerade lönesystem för ett helt automatiserat arbetsflöde.

  QBIS Project

  Project management som låter dig planera enkla och avancerade projekt med flexibla prismodeller, resurser och budget. Tillsammans med projekttidsrapportering har du möjlighet att identifiera risker innan de inträffar och öka chansen att leverera projektet inom tidsramen. Den registrerade tiden tillsammans med kostnader utgör ett komplett underlag för fakturering som du enkelt exporterar till ditt integrerade faktureringssystem. Analysera projektresultat med detaljerade rapporter för att identifiera utvecklingsmöjligheter inför kommande projekt.

  QBIS Expense

  Med vår utläggsredovisning samlar du alla utlägg i molnet. Digital rapportering av kvitto, traktamente och milersättning som hjälper medarbetare att registrera utlägg i tid – utan några krångel. Jakten på underlag är förbi när utläggshantering finns tillgängligt överallt och när som helst
  Reseräkningssystem marknadens billigaste priser | QBIS