1.Utmaning  klättermusen.2

Michael Henriksen är ägare av Klättermusen Trädvård berättar: ”Vi har och har haft mycket att göra en längre tid och kände ett behov av få bättre kontroll på våra projekt och vad vi lägger tid på, för bättre uppföljning och inte minst se vad vi skall lägga mer energi på, vad som är mest lönsamt.” berättar Michael Henriksen. ”Utefter det kan jag se var vi ska lägga vår kompetensutveckling så vi får högst kvalité på våra tjänster där det både blir lönsamt och trivsamt. För att lyckas med detta behövde jag ett system för enkel rapportering av tid mot projekt. Det skulle vara enkelt för våra medarbetare att rapportera in tid och enkelt för mig att se vem gjorde vad och när.” säger Michael Henriksen.

2. Lösning

Med QBIS lösningar för Tid- och Projekthantering fick Klättermusen Trädvård ett verktyg som ger dem ett effektivt arbetssätt med full kontroll på tid och resurser. ”Nu ser jag vad som har hänt och minimerar feltid.” säger Michael Henriksen. ”Jag får samlad information, det är lättare att göra analyser och att presentera informationen för kunden. Jag kan lätt att hoppa mellan projekten och ändå ha full koll på vart medarbetarna har varit och gjort i de olika projekten.” säger Michael Henriksen.

3. Resultat

klattermusen.case

Att arbeta med QBIS lösningar har fungerat väl för Klättermusen Trädvård. ”Mina medarbetare känner inte att jag kollar dem med frågor om tider och vad de gjort. De registrerar enkelt i sin arbetade tid i mobilappen och jag får all information när jag behöver ha den. Med QBIS kan jag se statistik på alla projekt, vad har vi tjänat och vad vi ska satsa på. Det bidrar till att öka företagets effektivitet i allra högsta grad.” berättar Michael Henriksen.

”Det är skönt att nu sitta på möten med fakta och information om ett projekt eller arbetets framfart samt detaljerad information om arbetsinsatsen som lagts hos kunden. Kunden känner att jag lägger min energi hos dem. QBIS har hjälp oss och systemet ger ett verkligt värde så att vi kan fortsätta växa och må bra, både som företag och individer.”