Skip to main content

Change Log

Teamet på QBIS arbetar ihärdigt för att göra vårt verktyg ännu vassare, enklare och roligare att jobba i. På denna sida listar vi de förbättringar vi gör vid varje uppdatering.

Uppdatering Februari 2024

2023-02-26 18:00

Varmt välkomna till vår alldeles nya Change Log!
Här släpper vi information både om förbättringar och ny funktionalitet. Se nedan vad som är med i vår senaste uppdatering!

Vill du se tidigare uppdateringar/förbättringar
Längst ned på sidan eller på: www.qbis.se/change-log-2021-2023 kan du se vilka fler förbättringar vi introducerat i QBIS genom åren.

Nytt/Förbättringar

 • Nytt utseende QBIS Resursplanerare
  Vi har uppdaterat Resursplaneraren i QBIS och tagit presentationen närmare vår uppdaterade Ledighetsplanerare för att öka tydligheten och möjligheten för dig som användare att få en bättre överblick.

Nedan ser du en bild från uppdateringen: 

 • Förbättrad prestanda QBIS Resursplanerare
  Samtidigt som vi gör ett ansiktslyft av presentationen så arbetade vi också med Resursplanerarens sätt att ladda och visa information för att se till att du får se den data du vill se betydligt snabbare än tidigare.
 • Uppdaterade alternativ för Automatisk Rast
  För de som arbetar med vår automatisk rast så har vi just släppt några förbättringar för vilka scenarion vi kan hantera där inom – kontakta oss gärna för att få reda på mer hur ni kan få ut det mesta av all tillgänglig funktionalitet på onboarding@qbis.se – för personligt stöd och konsultation efter era behov!
 • Nytt filter i Ledighetsplaneraren
  Vi har lagt till ett filter i Ledighetsplaneraren för “Chef” för att ge er fler sätt att ändra presentationen i översikten.

Här kan ni se alla tillgängliga filter:

 • Möjlighet att se alternativ titel på schemalagd rapport
  När du schemalägger rapporter i QBIS så har det alltid funnits möjlighet att namnge rapporten med egen titel, nu gör vi det också möjligt att enklare se den titeln direkt i schemaläggningsöversikten.

Här kan ni nu se alternativa titlar på era utskick: 

 • Smartare inläsning av data i rapporter (vid stort antal rader)
  Vi har gjort ytterligare arbete för att se till att din användarupplevelse är den bästa, med flera smarta förbättringar i hur vi visar information i våra rapporter. Vi gör också att vår .pdf export vid stort antal rader ger dig mer lättanvända filer att dela med både kunder och egen organisation – dessutom kan du se förloppet för din export medan du väntar.

Här har vi ett exempel från en av våra rapporter:

Åtgärdade buggar

 • Problem med specialtecken vid export till Fortnox
  Vi identifierade en bugg vid export av aktiviteter/artiklar mot Fortnox där artikelnummer innehåller ej tillåtna specialtecken, detta är nu avhjälpt.