--> Skip to main content

En gåva till de som behöver det mest

Vi har valt att ge en meningsfull julklapp till våra kunder och anställda i år. Istället för fysiska gåvor har vi valt att skänka pengar till UNHCR. På så vis kan tusentals flyktingar tack vare dig få en julklapp som värmer och ge hopp till de som förlorat allt. Tält, filtar och mat är bristvara för många som tvingats från sina hem och nu flyr i vinterkylan. Vi tror och hoppas att detta är en gåva som våra kunder och anställda är stolta att ge som världsmedborgare.

Tack för 2015

2015 har onekligen varit ett spännande år med många nya kunder, nya funktioner och integrationer. Vi är tacksamma för de många givande möten och samtal vi haft. Värt att nämna är de många redovisningsbyråer som anslutit sig till QBIS Byråpartnerprogram under året och nu erbjuder vårt tidsystem till sina kunder. Vi har även arbetat intensivt med att bygga nya QBIS och våra duktiga utvecklare har lagt tusentals timmar på detta.

Det är med glädje och iver vi blickar framåt mot 2016 – med de många nyheter vi har framför oss. Vi hoppas du följer med oss på resan.

 

 Sist men inte minst
Från oss alla, till er alla – en riktigt god jul