Skip to main content

Team QBIS har vuxit med två nya kollegor på marknadsavdelningen. Lovisa och Frida kommer att arbeta med marknadskommunikationen för att stärka QBIS varumärke och öka företagets närvaro såväl digitalt som analogt.

Frida är utbildad Visuell Kommunikatör och har en bakgrund inom sociala medier och content marketing. Hon är en mångfasetterad kreatör med en bred kunskapsbas inom de visuella medierna. Med en stor passion för fotografering och redigering av bilder klassas hon som en klassisk ”Photoshop-nörd”.

– Jag har alltid velat jobba med att skapa. Det känns väldigt roligt att bli en del av QBIS eftersom jag får möjligheten att använda och utveckla min kreativitet på ett företag som har ett starkt visuellt språk.

På fritiden umgås Frida gärna med vänner, tittar på film och serier (gärna tv-serien Vänner för femtioelfte gången), uppdaterar sin inredningsblogg på Instagram eller äter sin persiska favoriträtt Adas polo tillsammans med sambon.

Lovisa har arbetat med digital marknadsföring, både nationellt och internationellt. Med en bakgrund inom såväl webbutveckling, sociala medier och journalistik är hon lite av en mångsysslare inom marknadsföring.

– Mitt fokus i arbetslivet har varit att lära mig så många moment som möjligt inom marknadsföring, både administrativt och kreativt. Så det känns bra att börja arbeta tillsammans med Frida på QBIS, vi har jobbat inom olika områden och kompletterar varandra.

När Lovisa inte är på jobbet lyssnar hon på spännande podcasts under långa promenader, njuter av mat och dryck med vänner, övar i smyg på sin ”patronus” utifall att brevet till Hogwarts skulle dimpa ned i brevlådan, eller målar naturmotiv med tusch.

Under våren kommer de två att arbeta med att ta fram en marknadsstrategi för att nå de uppsatta målen för 2019-2020.

Vi är glada över att ha Frida och Lovisa med oss på resan mot nya höjder. Hjärtligt välkomna!