--> Skip to main content

Kontakta oss

Växel och reception

Osäker på var du ska vända dig? Kontakta receptionen så guidar vi dig rätt!

Maila oss: info@qbis.se
Ring oss: 031-10 70 60
Adress: Södra Gubberogatan 6, 416 63 Göteborg

Support

Är du kund och vill ha hjälp eller support?

Maila oss: helpdesk@qbis.se
Ring oss: 031-10 70 60 (knappval 1)

Säljavdelning

Vill du boka en demo eller testa vårt tid- och projektverktyg gratis?

Maila oss: sales@qbis.se

QBIS Business Systems

QBIS är ett av Sveriges ledande tidrapporterings-, utlägg och projekthanteringssystem, vårt fokus ligger i att hjälpa våra kunder att få ut det mesta av sin tid. För oss är det viktigt att förstå helheten av våra kunders verksamhet, och de människor som arbetar där, för att kunna erbjuda den bästa lösningen.

En del av Björn Lundén

Vi är en del av kunskaps- och programvaruföretaget Björn Lundén AB, som sedan mer än 30 år förenklar vardagen för små och medelstora företag. Främst genom att erbjuda moderna programlösningar, begriplig information och praktiska verktyg för att sköta företagets bokföring, fakturering, tidrapportering, löner, bokslut och deklaration.

Läs mer om bjornlunden.se 

Detta är QBIS

”Vår vision är att erbjuda den bästa lösningen för tidrapport och projektplanering och på så sätt hjälpa företag att få ut det mesta av sin tid.”

Caring

Vi bryr oss. Om våra kunder och om varandra. Genom att vara öppna och lyhörda mot omvärlden skapar vi förutsättningar för nya samarbeten och lösningar. Lösningar som kan hjälpa, förändra och förbättra, inte bara vår egen och våra kunders arbetsmiljö, utan den viktigaste miljön vi har – jorden.

Creative

Vi tror inte att kreativ är en egenskap. Kreativitet är något man har. Vi är alla kreatörer och problemlösare, om än på olika sätt. Utan kreativitet, entusiasm och drivkraft kommer vi inte framåt. Vi uppmuntrar därför varandra att utmana våra egna gränser. För det är bortom dessa gränser vi utvecklas.

Modern

Att vara modern, handlar för oss om att vara nytänkande. Att våga prova nya saker, utmana gamla sanningar, ifrågasätta och ifrågasättas. Utan rädsla för att göra fel. Vi vill istället uppmuntra varandra till att våga testa och utveckla nya tekniker som kan förbättra våra kunders, och vår egen vardag.

Professional

Pålitlighet och kvalitet utgör grunderna i ett professionellt arbete. Vi anstränger oss för att förstå våra kunders verksamhet för att kunna leverera den bästa lösningen, till högsta möjliga kvalitet. Vi vill att människor ska lita på oss och känns sig trygga, och strävar alltid efter att leverera det lilla extra.