Skip to main content

QBIS – Möjligheternas system

QBIS är ett molnbaserat system med lösningar som passar alla verksamheter. Utvecklat för att vara okomplicerat, snabbt, tryggt, tillgängligt och flexibelt.

Upptäck QBIS Tid & Projekt

Vill du veta mer? 

Fyll i ditt namn och telefonnummer nedan så ringer vi upp dig!

  Namn*

  Telefon*

  Alltid i QBIS

  Enkelt att använda

  QBIS är gjort för att vara enkelt och intuitivt. Alla moduler innehåller även ett omfattande hjälpsystem vilket gör det enkelt att snabbt komma igång med systemet och alla dess funktioner.

  Vi sköter driften

  Då QBIS erbjuds som en säker tjänst över internet, behöver du inte investera i dyra datorer eller komplicerade program och inte heller implementera eller hantera dyra installationer. Du får kontinuerliga uppdateringar för nya funktioner, teknisk support och ständig backup av data.

  Kostnadseffektivt

  Eftersom QBIS inte kräver någon installation, krävs det ej någon administration från er sida. Vi skapar en databas åt er så kan ni kan börja använda QBIS direkt. Du sparar pengar och får ett system som hjälper dig bli effektivare.

  Åtkomst överallt

  Eftersom QBIS är en molntjänst kan du använda systemet överallt där det finns en internetanslutning. På kontoret, hemifrån, på tjänsteresan eller från ett internetcafé någonstans i världen. Det fungerar dessutom utmärkt på alla enheter, så välj själv om du vill använda datorn, mobilen eller plattan.

  Uppdateringar och nya funktioner

  Vi utvecklar ständigt nya funktioner i QBIS, som du naturligtvis får ta del av. Alla uppdateringar eller förändringar i systemet sker alltid i planerade servicefönster som meddelas i god tid på inloggningssidan. Uppdateringarna gäller för samtliga registrerade användare i QBIS.

  Driftsäkerhet

  Vi erbjuder en stabil och säker drift, så våra kunder kan fokusera på sin kärnverksamhet och slippa oroa sig över nätverks- och säkerhetssårbarheter. QBIS bygger bland annat på redundanta servrar, RAID-konfigurerade diskar och flerstegsbackup flera gånger per dag.

  Vårt driftcenter är byggt för att kunna hantera tusentals användare samtidigt. Naturligtvis är alla våra system skyddade mot virus och andra attacker och vi loggar all in- och utgående trafik. Vi har också flera nivåer av redundans för alla system och allting övervakas dygnet runt, året runt, för att kunna erbjuda våra kunder en hög tillgänglighet och säkerhet.

  Systemsäkerhet

  QBIS har inbyggd säkerhet för att hindra att obehöriga kommer åt systemet. En systemadministratör skapas för att kunna delegera rättigheter och åtkomst som styr vad användare skall ha tillgång till i systemet. Välj de moduler som varje användare skall ha och tilldela rättigheter enligt önskemål.