Skip to main content

Annons publicerad 2021-02-18

Vi på QBIS letar nu efter en person som har mycket goda kunskaper inom grafisk design och kommunikation till vårt marknadsteam. Hos oss kommer du till en arbetsmiljö med högt tempo, snabba deadlines och flexibilitet för hur arbetsdagarna ser ut. Med ledorden omtanke, modernitet, kreativitet och professionalism vill vi ta stora steg framåt i vår bransch, med dig i vårt team.

QBIS är Sveriges ledande systemlösning för tidrapportering och projekthantering. Vi levererar en molnbaserad tjänst som hjälper företag världen över att effektivisera och automatisera stora delar av det dagliga arbetet. På så sätt får fler företag mer tid över till utvecklingsarbete som ökar lönsamheten eller andra aktiviteter som kan skapa mer trivsamma och kostnadseffektiva arbetsplatser.
Vi verkar framförallt på den svenska marknaden men finns även på platser runtom i Norden, Europa, Asien och USA. QBIS är en del av IT-företaget QLogic AB med kontor i Gårda, östra Göteborg.

Om tjänsten

Vi söker dig som har stor kunskap och erfarenhet inom området grafik och design med användarvänlighet i fokus. Hos oss kommer du att dagligen arbeta med marknadsföringen av QBIS genom att producera innehåll till våra sociala kanaler, hemsidan, e-postutskick, reklamkampanjer med mera som går i linje med vårt varumärke och strategi. Du kommer också att ha ett stort ansvar över att underhålla hemsidan med såväl bilder, text och design.

Du kommer också att vara delaktig i planering, framtagning av strategi och taktik för hur QBIS kommer att marknadsföras.

Din profil

För att lyckas i tjänsten ser vi gärna att du har ett par års erfarenhet av en liknande roll som gjort dig van att upprätthålla kommunikationsplaner och producera material i enlighet med varumärke och strategi.
Du kommer att arbeta i ett mindre team där du får stort eget ansvar över dina arbetsuppgifter. Du och dina kollegor kommer att arbeta väldigt tätt vilket kräver både god samarbetsförmåga och en prestigelös inställning för att nå marknadsavdelningens uppsatta mål.

Du är van vid att arbeta kreativt och kan med korta deadlines ändå leverera hög kvalitet i ditt arbete. Kanske är du lite av en visionär, men har samtidigt förmågan att tänka både logiskt och realistiskt för de projekt du arbetar i.

Du känner dig hemma i att arbeta med de vanligaste Adobe-programmen; Photoshop, Illustrator, InDesign, Premiere och After Effects. Du har även grundläggande eller goda kunskaper inom webbdesign med fokus på UI/UX och CSS-kodning.

Kvalifikationer

  • Ett par år arbetslivserfarenhet inom en liknande roll
  • Mycket goda kunskaper i de vanligaste Adobe-programmen
  • Duktig skribent som kan producera content för olika medier; blogginlägg, pressmeddelanden, sociala medier-uppdateringar och e-postutskick med mera
  • Behärskar både svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
  • Goda kunskaper i UI/UX webbdesign och CSS-kodning
  • Erfarenhet och förståelse för WordPress eller annat CMS-system
  • Kunskap i att hämta information från Google Analytics

Meriterat

  • Erfarenhet av marknadsföring B2B
  • Erfarenhet och/eller intresse av IT-branschen och affärssystem
  • Kunskap inom områden såsom tidrapportering, projekthantering (planering, ledning eller uppföljning) eller ekonomiområden med fokus på lön och fakturering

Om anställningen

Varaktighet: Tillsvidareanställning – tillträde snarast, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Göteborg

Ansök idag!

Ansök till tjänsten genom att skicka ditt CV och personliga brev på svenska till Andrew, andrew.johnston@qlogic.se. Har du frågor om företaget eller tjänsten? Kontakta marketing@qbis.se.

Intervjuer kommer att hållas på engelska. Vi genomför intervjuer löpande, så ansök redan idag!

Om QLogic

QLogic är ett modernt och framgångsrikt IT företag som alltid ligger i framkant gällande digitalisering och moderna systemlösningar.

QLogic startades 2001 och är ett IT företag som bryr sig. Vi har målsättning är att kontinuerligt erbjuda en kreativ och positiv arbetsmiljö där du kan växa i din roll och utvecklas som person. Omtanke, Modernitet, Kreativitet och Professionalism är våra värdeord som representerar vilka vi är och hur vi arbetar med varandra och utåt mot våra kunder och partners.

Vi utvecklar QBIS som är ett av Sveriges mest erkända tid- och projektrapporteringssystem med över 24 000 dagliga inloggningar. QBIS erbjuds som en molnbaserad tjänst utan installationsbehov.

För mer företagsinformation, besök vår hemsida: www.qlogic.se eller www.qbis.se