--> Skip to main content

Vill du arbeta på ett modernt och framgångsfullt IT företag som ligger i framkant gällande digitalisering där du har möjlighet att utvecklas som person och göra karriär inom marknadsföring

QLogics målsättning är att kontinuerligt erbjuda en kreativ och positiv arbetsmiljö där du kan växa i din roll och utvecklas som person. Omtanke, Modernitet, Kreativitet och Professionalism är våra värdeord som representerar vilka vi är och hur vi arbetar med varandra och utåt mot våra kunder och partners.

Vi utvecklar produkten QBIS som är ett av Sveriges mest erkända tid- och projektrapporteringssystem med över 22 000 dagliga inloggningar. QBIS erbjuds som en molnbaserad tjänst utan installationsbehov och i och med lanseringen av ett helt nytt gränssnitt med den senaste tekniken har vi nu tagit steget in i framtiden.

QBIS Tid och Projekt är väldigt lätta att använda och vi behöver din hjälp för att kunna kommunicera ut det till våra potentiella kunder. Marknadsavdelningen arbetar med att föra fram budskapet om QBIS på bästa sätt genom ständigt nytänkande kring hur vi kan få fler kunder intresserade.

Vi söker

Vi erbjuder just nu en spännande möjlighet för rätt person att ta vår marknadskommunikation till en högre nivå. Vi letar efter en energisk och talangfull marknadskommunikatör som kan hjälpa oss att nå vår fulla potential.

Om tjänsten

Som marknadskommunikatör på QLogic kommer du att:

• Arbeta operationellt med att producera innehåll samtidigt som du förstår helheten och kan länka ihop och planera aktiviteter som ingår i den övergripande strategin att utveckla QBIS varumärke och att öka antalet prospects som kommer in till QBIS.

• Vara ansvarig för att producera innehåll till marknadsföring av produkten och uppdatera företagets hemsidor och andra digitala kanaler med relevant information för att nå ut till våra specifika målgrupper.

• Producera marknadsmaterial där du samlar ihop, producerar och sammanställer bra innehåll för bland annat digitala kanaler, nyhetsbrev, broschyrer, printat material och annonser.

• Delta och genomföra planering och implementation av event, seminarier och mässor.

• Arbeta med SEO, SEM och web analytics såväl som WordPress.

Din Profil

Marknadskommunikatör är en all-round roll inom marknadsföring med betoning på att kunna skriva texter av hög kvalitet. Du är en talangfull skribent och har förmåga att snabbt kunna göra dig bekant med komplex information för att på ett kreativt sätt kunna skapa innehåll till press releaser, artiklar, blogginlägg och nyhetsbrev.

Du är van vid att upprätthålla kommunikationsplaner, producera innehåll för nyhetsbrev, sociala medier och newsroom samt följa upp marknadsaktiviteter med verktyg som exempelvis Google Analytics.

Du rör dig självsäkert i sfären av sociala medier och förstår hur olika målgrupper rör sig i de olika digitala kanalerna.

Högre utbildning inom kommunikation eller marknadsföring samt erfarenhet av att arbeta på en kommunikationsavdelning, marknadsavdelning och/eller kommunikationsbyrå är av vikt i den här rollen.

Kravprofil:

  • Mycket goda kunskaper i Adobe Photoshop & Indesign
  • Duktig skribent som behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
  • Erfarenhet av digital marknadsföring generellt och särskilt av sociala medier
  • Erfarenhet av något verktyg för nyhetsbrev, exempelvis Mailchimp.
  • Erfarenhet av något publiceringsverktyg, exempelvis WordPress
  • Förståelse för Google Analytics och Google Ads

Meriterande:

  • Erfarenhet och/eller intresse av IT-branschen och affärssystem
  • Erfarenhet av dataanalys och visualisering av data och insights
  • Erfarenhet av trycksaksproduktion

Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse
Arbetstid: Heltid

Ansökan

Om du har frågor om företaget eller tjänsten är du välkommen att kontakta Andrew Johnston. För att söka tjänsten, skicka ditt CV och personliga brev till andrew.johnston@qlogic.se. Vi genomför intervjuer löpande, så vi ser gärna att du söker redan idag.

Företagspresentation
QLogic är ett stabilt och välmående IT företag som startades 2001. Företaget har utvecklat det webbaserade affärssystemet QBIS med hjälp av de senaste teknikerna. QBIS har fått stort genomslag på marknaden, såväl i Sverige som i andra länder där systemet marknadsförs. QBIS hjälper företag och organisationer att tidseffektivisera samt kvalitetssäkra sin affärs- och arbetsprocesser. Vårt kontor är beläget i moderna lokaler högst upp i Turionhuset i Gårda, Göteborg.

Andrew Johnston – Product Manager at QBIS

Andrew Johnston

031-10 70 60
andrew.johnston@qlogic.se