Skip to main content

Tjänst publicerad 2022-04-28

Är du en passionerad marknadförare som brinner för att skapa engagerande innehåll och drivs av nyfikenhet? Letar du efter en arbetsplats som ger dig utrymme för kreativ frihet, personlig utveckling och chansen att växa i din roll? Då vill vi ha din ansökan!

Vi på QBIS letar just nu efter en person som har goda kunskaper inom grafisk design, content och är en fena på kommunikation. Hos oss kommer du till en arbetsmiljö med högt i tak med utrymme för flexibilitet under din arbetsdag. Med våra ledord; omtanke, modernitet, kreativitet och professionalism vill vi ta stora steg framåt i vår bransch, med dig i vårt team.

QBIS är Sveriges ledande systemlösning för tidrapportering, projekthantering och utläggshantering. Vi levererar en molnbaserad tjänst som hjälper företag att effektivisera och automatisera stora delar av det dagliga arbetet. På så sätt får fler företag mer tid över till utvecklingsarbete som ökar lönsamheten eller andra aktiviteter som kan skapa mer trivsamma och kostnadseffektiva arbetsplatser. Vi verkar framförallt på den svenska marknaden men finns även på platser runtom i Norden, Europa, Asien och USA. QBIS är en del av IT-företaget QLogic AB med kontor i Gårda, östra Göteborg.

Om tjänsten

Vi söker dig som har goda kunskaper och erfarenhet inom grafisk design med användarvänlighet i fokus. Hos oss kommer du att dagligen arbeta med marknadsföringen av QBIS genom att producera innehåll till våra sociala kanaler, hemsidan, e-postutskick, reklamkampanjer med mera som går i linje med vårt varumärke och strategi. Du kommer också att ha ett stort ansvar över att underhålla hemsidan med såväl bilder, text och design. Du kommer även planera och genomföra våra årliga events, bland annat QBIS Partner Awards där vi belönar framträdande konsulter och byråer runt om i Sverige. Du kommer kontinuerligt att arbeta med att planera nya marknadsstrategier och anpassa strategin utefter de senaste trenderna inom marknadsföring.

Din profil

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har ett par års erfarenhet av en liknande roll som gjort dig van att upprätthålla kommunikationsplaner och producera material i enlighet med varumärke och strategi.

Du kommer att arbeta i ett mindre team där du får stort eget ansvar över dina arbetsuppgifter. Du och dina kollegor kommer att arbeta väldigt tätt vilket kräver både god samarbetsförmåga och en prestigelös inställning för att nå marknadsavdelningens uppsatta mål.

Du är van vid att arbeta kreativt och kan med korta deadlines ändå leverera hög kvalitet i ditt arbete. Kanske är du lite av en visionär, men har samtidigt förmågan att tänka både logiskt och realistiskt för de projekt du arbetar i.

Du känner dig hemma i att arbeta med de vanligaste Adobe-programmen; Photoshop, Illustrator, InDesign, Premiere och After Effects. Du har goda webbkunskaper och kan både skapa och designa innehåll i WordPress.

Vi söker dig som har

  • 1–2 års erfarenhet inom liknande roll eller område
  • Goda kunskaper i de vanligaste Adobe-programmen
  • Duktig skribent som kan producera content för olika medier; blogginlägg, pressmeddelanden, sociala medier-uppdateringar och e-postutskick med mera
  • Behärskar både svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
  • Erfarenhet och förståelse för WordPress eller annat CMS-system
  • Grundläggande kunskaper i Google Analytics

Meriterat

  • Grundläggande kunskaper inom SEO och SEM
  • Erfarenhet av marknadsföring B2B
  • Kunskaper I HTML, CSS och JavaScript
  • Erfarenhet och/eller intresse av IT-branschen och affärssystem

Varaktighet: Tillsvidareanställning – tillträde snarast, enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Placeringsort: Göteborg

Ansökan

Ansök till tjänsten genom att skicka ditt CV och personliga brev på svenska till Andrew, andrew.johnston@qlogic.se.

Har du frågor om QBIS eller tjänsten? Kontakta marketing@qbis.se.

Intervjuer kommer att hållas på engelska. Vi genomför intervjuer löpande, så ansök redan idag!