Skip to main content

Vill du arbeta med snabb, energisk och förtroendeskapande försäljning på ett modernt tillväxtföretag? Om du dessutom har tidigare erfarenhet av försäljning, ett teknikintresse och drivs av att styra din egen framgång så har du kommit helt rätt. QBIS växer snabbt och stärker nu upp teamet med en Sales Account Manager i Göteborg, häng med på en framgångsrik resa i högsta hastighet!

Om QBIS

QBIS är ett av Sveriges mest erkända erkända tid- och projektrapporteringssystem med över 20 000 dagliga inloggningar. QBIS erbjuds som en molnbaserad tjänst utan installationsbehov och i och med lanseringen av ett helt nytt gränssnitt med den senaste tekniken har vi nu tagit steget in i framtiden.

Vi erbjuder:

QLogic AB erbjuder en inspirerande och utvecklande säljroll i en grupp med god stämning och högt i tak med goda förtjänstmöjligheter.
Du kommer få direkt stöd i form av vår erfarna personal i form av utbildningar i tjänstens möjligheter och vårt strukturerade arbetssätt, vilket gör att du snabbt kan komma igång att bearbeta kunder via telefon och möten i närområdet, samt hålla presentationer online av QBIS. I takt med att du lär dig tjänstens möjligheter och kundernas behov kopplat till dessa, kommer du varva detta arbetssätt med kundbesök i egen regi. Du arbetar efter välbeprövade säljprocesser samt daglig rapportering i grupp med månatliga avstämningar.
Det finns en given roll för varje lagspelare i QBIS, som till stor del bygger på en löneutvecklings- och karriärsprincip där du själv bestämmer över din framgång. Vi ser långsiktigt på våra anställda och våra kunder och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet och social kompetens. Vi vill satsa på våra anställda långsiktigt och söker någon som går in med samma inställning.

Din profil:

Du är förtroendeskapande i första kontakten med människor och lyhörd för kundens utmaningar. Du har också förmågan att snabbt sätta dig in i företags arbetssätt och affärsprocesser. Med denna förståelse ska du kunna applicera hur funktioner i ett affärssystem kan leverera en specifik nytta och sedan förtydliga det för kunden i tal och skrift.

Du ska klara av att arbeta produktivt mot mål och vision i ett högt tempo, alltså är du en energisk och uthållig person.

Du är affärsmässig i ditt tänk, driven av att komma till avslut och få affären, samt uthållig för att nå upp till dina försäljningsmål.

Du har en stark vilja att utveckla dina förmågor och förståelse för affärsrelationer och affärsprocesser.

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift och kan anpassa din kommunikation till olika typer av personer, yrken och företagskulturer.

Vi ser det som mycket meriterande om du redan har ett upparbetat kontaktnät på den svenska och/eller engelska marknaden. Har du erfarenhet inom försäljning av affärssystem som bidrar till effektiviseringar inom affärsprocesser för företag är det också meriterande.

Ansökan

Om du har frågor om företaget eller tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Walli eller Andrew Johnston. För att söka tjänsten, skicka ditt CV och personliga brev till info@qlogic.se. Vi genomför intervjuer löpande, så vi ser gärna att du söker redan idag.

Företagspresentation
QLogic är ett stabilt och välmående IT företag som startades 2001. Företaget har utvecklat det webbaserade affärssystemet QBIS med hjälp av de senaste teknikerna. QBIS har fått stort genomslag på marknaden, såväl i Sverige som i andra länder där systemet marknadsförs. QBIS hjälper företag och organisationer att tidseffektivisera samt kvalitetssäkra sin affärs- och arbetsprocesser. Vårt kontor är beläget i moderna lokaler högst upp i Turionhuset i Gårda, Göteborg.

Johan Walli - Sales Manager på QBIS

Johan Walli

031-383 50 92
johan.walli@qbis.se

Andrew Johnston – Product Manager at QBIS

Andrew Johnston

031-10 70 60
andrew.johnston@qlogic.se