Skip to main content

För oss på QBIS Business Systems handlar mjukvara inte bara om programvara, även om just det är en stor del av vårt arbete. För oss innebär det också att arbeta med mjuka värden. Att förstå helheten i en verksamhet, och de människor som utgör den.

Vi är relationsbyggare, kodknackare, problemlösare och innehållsproducenter och vi spelar alla en viktig roll i att bygga framtidens digitala arbetsplatser. Genom innovativa lösningar, den senaste tekniken och moderna arbetssätt skapar vi lösningar som används av tusentals människor varje dag.

Vill du få utrymme att utvecklas, bli expert på ditt område, vara del av vårt team och att skapa värde?

Ansökan

Skicka in ditt CV och personliga brev till info@qlogic.se redan idag! Om du har frågor om företaget är du välkommen att kontakta vår Product Manager Andrew Johnston.

Företagspresentation

QLogic är ett stabilt och välmående IT företag som startades 2001. Företaget har utvecklat det webbaserade affärssystemet QBIS med hjälp av de senaste teknikerna. QBIS har fått stort genomslag på marknaden, såväl i Sverige som i andra länder där systemet marknadsförs. QBIS hjälper företag och organisationer att tidseffektivisera samt kvalitetssäkra sin affärs- och arbetsprocesser. Vårt kontor är beläget i moderna lokaler högst upp i Turionhuset i Gårda, Göteborg.

Andrew Johnston – Product Manager at QBIS

Andrew Johnston

031-10 70 60
andrew.johnston@qlogic.se