Skip to main content

Vi har längtat. Och det har kanske ni också gjort. Men nu är den äntligen här. QBIS Projekt 2.0. Vår nya uppdaterade modul för projekthantering som är både snyggare och smartare än tidigare. Lansering 22 maj 2018!

2016 släppte vi den första delen av 2.0 – Tid. Tidmodulen fick ett helt nytt utseende som var både snyggare och mer lättarbetat, och framförallt tillgängligt från både dator, surfplatta och mobil! Nu har det äntligen blivit dags för nästa modul att ikläda sig det nya utseendet som följer med 2.0 – QBIS Projekt.

En ny projektupplevelse

Projekt 2.0 är inte bara en vanlig uppdatering av vår projektmodul. Vi har gjort om den helt, med hjälp av den allra senaste tekniken. Något som innebär att QBIS Projekt kommer bli snyggare, enklare och smartare!

Vi har fokuserat på att göra QBIS Projekt så användarvänligt som möjligt, med fler visuella element. Det gör det både enklare och roligare för dig som användare! Dessutom kommer det att ge dig en ännu bättre inblick i dina projekt. Vi har också utvecklat QBIS på ett sådant sätt att systemet jobbar för er, och hjälper er att använda datan som ni lägger in för att utveckla er verksamhet.

– När vi började utveckla Projekt 2.0 var vårt mål att ge våra användare en bättre upplevelse och att förenkla och förbättra deras dagliga arbete. Vår målsättning var att följa vår vision, spend your time right, och i och med lanseringen av Projekt 2.0 kan vi hjälpa företag att göra just det, säger Andrew Johnston, Product Manager på QBIS.

Vill du veta mer om QBIS Projekt 2.0? Boka en demo här eller