Skip to main content

Mobil Tidsrapporter

Tidrapportering som finns där du finns. Mobil tidrapportering gör att du kan rapportera din arbetstid, aktivitetstid eller avvikelser när som helst på dygnets alla timmar. Så länge din mobil eller surfplatta har en internetuppkoppling, kan du tidrapportera när som helst.

Ökad flexibilitet med rapportering vart du än är

Tidrapportering kan klinga negativt i mångas öron. Man föreställer sig gamla maskiner med kort och taggar där man i kö måste vänta på att få rapportera sin tid. Med QBIS är däremot ditt tidkort tillgängligt vart du än är. Det mobila gränssnittet har ett annorlunda utseende än det som finns på datorn, därför att det ska vara anpassad och enkelt för när du använder systemet. Anställda kan rapportera sin tid i efterhand såväl som direkt när det behövs. Man kan också se sitt tidkort och sina tidssaldon, såsom flextid, ledighet, sjukdom m.m., direkt i dashboarden. Chefer och administratörer kan attestera anställdas tidkort och skicka över underlaget för löne- och faktureringshantering. Flexibilitet och användarvänlighet är ledord när det kommer till mobil tidrapportering i QBIS. Funktionerna är desamma som på datorn, fast på mindre yta.

Fördelar med mobil tidsrapporter för chefer

Förutom att göra det enklare för användare, blir det enklare för chefer att hantera tidrapporter i mobila enheter. Med ett särskilt utvecklat gränssnitt kan chefer bland annat enkelt utföra:

  • Attestera anställdas arbetstid – ett tidkort i taget, eller samtliga via massgodkännande
  • Godkänn aktivitetstid som har rapporterat inom projekt
  • Anställda har möjlighet att se sina tidssaldon direkt i mobilen
  • Se och ta beslut kring anställdas ledighetsansökningar
  • Få en överblick av hur mycket projekttid som har rapporterats

Tre sätt för anställda att tidrapportera i mobilen

Vanlig tidrapportering i mobil

Använd tidkortet precis som vanligt. Registrera när du kommer till arbetet och din lunchrast, eller registrera den i efterhand. Vrid mobilen eller surfplattan för att se hela veckoschemat.

Mobil projekttidsrapportering

Registrera arbetstid inom projekt med Projekttids-widgeten. Här kan du välja hur mycket tid som lagts på aktiviteter samt ange en kommentar om vad som har gjorts, både för internt och externt bruk.

Mobil stämpelklocka

Använd stämpelklockan för att i realtid registrera när du kommer, när du går och när du tar rast. En notis visar vilka klockslag som du stämplat tid på, och klockan “arbetstimmar” visar hur mycket tid du dittills har registrerat under dagen.

Fördelarna Med Tidsklockan | QBIS

Upptäck QBIS i mobilen

Registrera arbetstid

Användare kan registrera sin arbetstid och chefer kan attestera tidkort – i en och samma vy. Mobilanpassade tidkort gör det enkelt att tidsredovisa och godkänna rapporterad tid.

QBIS Tidrapportering som app

Lägg till QBIS på hemskärmen via vårt PWA. Oavsett om du använder en iPhone eller Android kan du få enkel access till systemet. Se hur du lägger till QBIS på hemskärmen

Alla tidssaldon i en widget

I dashboarden får alla användare en sammanställning av alla tidssaldon som har rapporterats. Här kan du se hur mycket tid du har tillgodo eller ligger minus på för flextid, föräldraledighet, semesterdagar m.m.

Ledighetsplanering

Ledighetsplaneraren gör det enkelt för anställda att ansöka om ledighet. För chefer kan man även neka eller godkänna ledighetsansökningar på ett smidigt sätt.

Se mer av vad QBIS kan
göra för er verksamhet

Boka ett möte för att få en anpassad demo av hur QBIS
kan underlätta er tidrapportering, projekthantering och utläggshantering.

Kontakta oss
Effektivisera ditt företag med QBIS verktyg- tidsrapportering, projekt och kostnadshantering