--> Skip to main content

Vi fortsätter att växa och har nu fått en ny medarbetare hos Qlogic, Camilla Plaza. Hon kommer att arbeta med att ge kunder förstklassig service och hjälpa till att stödja ekonomiavdelningen.

Camilla har lång erfarenhet av att arbeta med service. Hon kommer från att ha arbetat med service internt hos Västtrafik, bland annat i projekt med att förbättra tågbanorna i Västra Götaland. Administration och service har varit grundläggande för hennes yrkesbana, vilket utgör en perfekt matchning för Qlogic vars motto är ”IT with care”.

Hos Qlogic kommer hon att axla rollen som first line support och det är en roll som för henne är första stegen mot en arbetslivsdröm.

    – Jag har alltid haft ett intresse för IT. Det är ett så brett område där man kan lära sig så mycket varje dag och det är något som lockar mig med denna branschen. Det är spännande när man börjar felsöka ett problem, hittar uppgiften som behöver lösas och lyckas göra det. Då känner man sig riktigt grym!

Den orädda inställningen till utmaningar och nya saker märks även av i Camillas privatliv. Med ett stort intresse av att resa är hennes mål att varje resa ska leda till en ny destination, där man får uppleva nya saker. Drömresmålet är Japan där mat, kultur och natur skiljer sig stort från någon annanstans i världen och som, enligt Camilla, måste upplevas minst en gång i livet.

Vi hälsar gladeligen vår nya medarbetare Camilla välkommen till oss!

Visste du att 7 av 10 personer upplever stress på arbetsplatsen?

Automatiserade processer kan hjälpa till att reducera stressnivåerna.

[maxbutton id=”19″ url=”https://qbis.se/minska-stress-pa-arbetsplatsen/” text=”Läs mer” ]