Om oss

“Vår vision är att erbjuda den bästa lösningen för tidrapportering och projekthantering och på så sätt hjälpa företag att få ut det mesta av sin tid.”

Caring

Vi bryr oss. Om våra kunder och om varandra. Genom att vara öppna och lyhörda mot omvärlden skapar vi förutsättningar för nya samarbeten och lösningar. Lösningar som kan hjälpa, förändra och förbättra, inte bara vår egen och våra kunders arbetsmiljö, utan den viktigaste miljön vi har – jorden.

Modern

Att vara modern, handlar för oss om att vara nytänkande. Att våga prova nya saker, utmana gamla sanningar, ifrågasätta och ifrågasättas. Utan rädsla för att göra fel. Vi vill istället uppmuntra varandra till att våga testa och utveckla nya tekniker som kan förbättra våra kunders, och vår egen vardag.

Creative

Vi tror inte att kreativ är en egenskap. Kreativitet är något man har. Vi är alla kreatörer och problemlösare, om än på olika sätt. Utan kreativitet, entusiasm och drivkraft kommer vi inte framåt. Vi uppmuntrar därför varandra att utmana våra egna gränser. För det är bortom dessa gränser vi utvecklas.

Professional

Pålitlighet och kvalitet utgör grunderna i ett professionellt arbete. Vi anstränger oss för att förstå våra kunders verksamhet för att kunna leverera den bästa lösningen, till högsta möjliga kvalitet. Vi vill att människor ska lita på oss och känns sig trygga, och strävar alltid efter att leverera det lilla extra.

Vi är QBIS

QBIS är ett av Sveriges ledande tidrapporterings- och projekthanteringssystem, vårt fokus ligger i att hjälpa våra kunder att få ut det mesta av sin tid. För oss är det viktigt att förstå helheten av våra kunders verksamhet, och de människor som arbetar där, för att kunna erbjuda den bästa lösningen.

Vi som arbetar på QBIS är kodknackare, kreatörer, relationsbyggare och problemlösare – som alla spelar en viktig roll i att bygga framtidens digitala arbetsplatser. För oss handlar mjukvara inte bara programvara, utan det är innebär även att arbeta med mjuka värden. Vi sätter alltid kundens behov i första hand.

En del av QLogic AB

QBIS är en del av QLogic, ett IT bolag som lever efter varumärkeslöftet – IT with care. Något som visar sig i nära och långsiktiga relationer både med kunder och leverantörer, omtänksam support och ett stort engagemang för miljön och människans inverkan på klimatet.

Läs mer på www.qlogic.se

Vi är Team QBIS

Team QBIS är bestående av allt ifrån IT-specialister, produktexperter, till ett dedikerat sälj- och marknadsteam som arbetar för att hjälpa er hitta den bästa lösningen för er verksamhet. Ingen av oss är expert på allt, men tillsammans utgör vi ett team med stor kunskap om vår passion – tidrapportering, projekthantering och kundservice.

Gabriela Balint
Customer Care Manager
gabriela.balint@qlogic.se

Johan Walli - Sales Manager på QBIS

Johan Walli
Senior Sales Manager
johan.walli@qbis.se

Ellinor Collin
Partner Channel Manager
ellinor.collin@qbis.se

Martin Augustsson – Utvecklingschef på QBIS

Martin Augustsson
Software Manager
martin.augustsson@qlogic.se

Robert Dalin – Business Manager

Robert Dahlin
Business Manager
robert.dahlin@qlogic.se

Christina Sandblom – Ekonomiassistent på QBIS

Christina Sandblom
Economy/Administration
christina.sandblom@qlogic.se

Effektivisera era processer med QBIS

Starta en testperiod för att se hur QBIS tidrapportering och projekthantering kan effektivisera hela er verksamhet

TESTA QBIS