Skip to main content

Detta är QBIS

”Vår vision är att erbjuda den bästa lösningen för tidrapport och projektplanering och på så sätt hjälpa företag att få ut det mesta av sin tid.”

Caring

Vi bryr oss. Om våra kunder och om varandra. Genom att vara öppna och lyhörda mot omvärlden skapar vi förutsättningar för nya samarbeten och lösningar. Lösningar som kan hjälpa, förändra och förbättra, inte bara vår egen och våra kunders arbetsmiljö, utan den viktigaste miljön vi har – jorden.

Creative

Vi tror inte att kreativ är en egenskap. Kreativitet är något man har. Vi är alla kreatörer och problemlösare, om än på olika sätt. Utan kreativitet, entusiasm och drivkraft kommer vi inte framåt. Vi uppmuntrar därför varandra att utmana våra egna gränser. För det är bortom dessa gränser vi utvecklas.

Modern

Att vara modern, handlar för oss om att vara nytänkande. Att våga prova nya saker, utmana gamla sanningar, ifrågasätta och ifrågasättas. Utan rädsla för att göra fel. Vi vill istället uppmuntra varandra till att våga testa och utveckla nya tekniker som kan förbättra våra kunders, och vår egen vardag.

Professional

Pålitlighet och kvalitet utgör grunderna i ett professionellt arbete. Vi anstränger oss för att förstå våra kunders verksamhet för att kunna leverera den bästa lösningen, till högsta möjliga kvalitet. Vi vill att människor ska lita på oss och känns sig trygga, och strävar alltid efter att leverera det lilla extra.

QBIS Business Systems

QBIS är ett av Sveriges ledande tidrapporterings-, utlägg och projekthanteringssystem, vårt fokus ligger i att hjälpa våra kunder att få ut det mesta av sin tid. För oss är det viktigt att förstå helheten av våra kunders verksamhet, och de människor som arbetar där, för att kunna erbjuda den bästa lösningen.

Vi som arbetar på QBIS är kodknackare, kreatörer, relationsbyggare och problemlösare – som alla spelar en viktig roll i att bygga framtidens digitala arbetsplatser. För oss handlar mjukvara inte bara programvara, utan det är innebär även att arbeta med mjuka värden. Vi sätter alltid kundens behov i första hand.

En del av QLogic AB

QBIS är en del av QLogic, ett IT bolag som lever efter varumärkeslöftet – IT with care. Något som visar sig i nära och långsiktiga relationer både med kunder och leverantörer, omtänksam support och ett stort engagemang för miljön och människans inverkan på klimatet.

Läs mer på www.qlogic.se

Möt vårt team

Andrew Johnston

Product Manager

Robert Dahlin

Business Manager

Ellinor Collin

Partner Channel Manager

Martin Augustsson

Software Manager

Johan Walli

Senior Sales Manager

Gabriela Balint

Customer Care Manager

Dan Rozen

Trainer

Victor Jacobson

Sales Manager

Kalle Holmqvist

Account Manager

Johan Loberg

Marketing

Oliver Zanton

Account Manager

Effektivisera med QBIS

Med våra kraftfulla system för tidrapportering, projektledning och utläggshantering, ger vi din verksamhet verktyg för att kunna spendera mindre tid i administration och spendera er tid rätt. Vi ger dig alltid möjlighet att testa QBIS kostnadsfritt med alla funktioner du kan tänkas behöva, du kan också kontakta oss och få en anpassad demo där vi går igenom systemet tillsammans med dig.