Väx tillsammans med QBIS!

Vi söker nya duktiga medarbetare som vill vara med och skapa framtidens bästa system för tidrapportering och projekthantering. Vill du vara med på resan med oss?

Lediga tjänster

Marknadskoordinator

Letar du efter en arbetsplats som ger dig utrymme för kreativ frihet, personlig utveckling och chansen att växa i din roll? Då vill vi ha din ansökan!

Junior Sales Executive

Vi söker en passionerad säljare, som bidrar till ett stort värde för våra kunder och som har ett inre driv att utvecklas tillsammans med oss.

Junior Developer

Are you a committed and driven developer who wants to work in a dynamic team in Gothenburg? Then we’d like your application!

Thesis Work at QBIS

We have two exciting thesis work opportunities and, we are looking for engaging students who are interested in starting their career in tech.

Spontanansökan

Vi tar gärna emot din ansökan, även om vi inte har några annonserade tjänster ute för tillfället. Skicka din spontanansökan idag!

Om QBIS Business Systems

QLogic har sedan starten 2001 haft fokus på att erbjuda specialistkompetens inom IT. Parallellt med detta växte en tanke fram. En vision om en tjänst som inte bara registrerar tid, utan som även effektiviserar allt från små projekt till stora företag. Vi jobbar med olika project management lösningar till företag.

Visionen heter QBIS Business Systems och idag har vi etablerat oss som ett nytänkande team som levererar smarta lösningar och dessutom förenklar och effektiviserar arbetet för allt från projektledare till snickare.