Skip to main content

QBIS Partner – en smart lösning för långsiktig utveckling

Framtiden ligger i digitalisering och automatisering av administrativt arbete. Teknologin fortsätter att utvecklas och att fortsätta arbeta enligt gamla mönster kommer inte att hålla. QBIS tidrapportering– och projekthanteringssystem är ledande på marknaden idag. Med målet att alltid ha moderna och lätthanterliga system förenklar QBIS vardagen för företag som vill göra mer på mindre tid. Att alltid ligga i framkant och idag utveckla vad som är standard imorgon är en självklarhet. Som partner är vi lika engagerade i att skapa goda relationer med likasinnade – som vill göra morgondagens jobb, redan idag. 

Vi valde QBIS som partner

”QBIS svarar upp mot våra kunders viktigaste behov. Det hanterar tid både till lönesystemet och till ekonomisystemet (fakturering), samt avvikelserapportering och projektrapportering. Hela systemet upplevs som tekniskt modernt och väl anpassat för mobil.”

Grant ThorntonPeter Stenberg, Ansvarig för Grant Thorntons digitala kundportal

"Vi har ett nära samarbete med QBIS sedan 2018 och hörs nästintill dagligen. Med ett stort engagemang har de tagit ett helhetsgrepp kring uppdraget och visar en stor förståelse för våra behov, men även för våra kunders. Samarbetet med QBIS känns naturligt eftersom vi båda vill effektivisera och optimera, både vår egen verksamhet men framför allt för våra kunder"

BDOMarie Jernkrok, Head of Payroll

"Samarbetet med QBIS är ett naturligt steg i vår digitala utveckling och det är en mycket bra lösning för våra kunder. Vi kommer erbjuda våra kunder ett avancerat tid- och projekthanteringssystem som tillsammans med våra tjänster minskar kundernas administration"

AzetsStefan Ingelgård, Affärsområdeschef Technology & IT på Azets Sverige

”Samarbetet med QBIS grundar sig i att kunna ge våra kunder en helhetslösning som många av våra gemensamma kunder har behov av. Vi kan med vår tyngd inom HR-lösningar komplettera erbjudandet med QBIS styrka inom Tid & Projekthantering.”

HogiaRoger Persson, Försäljningschef på Hogia Handel

"Vårt samarbete började med en gemensam idé om att hjälpa byråer att effektivisera sina processer, för att långsiktigt öka sin lönsamhet. Att QBIS time och Crona Lön kompletterar varandra ypperligt som arbetsverktyg visste vi redan från våra gemensamma kunders positiva respons"

DataVara / Crona LönAnneli Järkeborn, Försäljnings- och affärsutvecklingschef

”Vi fick en demo av QBIS och jag kände direkt att systemet var lätthanterligt, och att det därför skulle passa en stor målgrupp. Systemet känns modernt och fräscht, så det passar alla sorters människor. Användarvänligheten gör det enkelt för anställda att rapportera och för chefer och administratörer att attestera tid”

XBASEÅsa Ronnefalk, Auktoriserad lönekonsult och kvalitetsansvarig

”Kärnan hos Wint handlar om att frigöra tid för våra kunder genom att göra ekonomiadministrationen digital och automatiserad. Integrationen med QBIS är ett viktigt led i utvecklingen av vår tjänst, då vi också kan erbjuda ett smartare sätt att planera sin tid. Att all data sedan överförs sömlöst från QBIS och automatiskt blir till bokföring är kronan på verket!”

WintUlrika Ahl, Marknads- och försäljningschef

”Vi har ett mycket givande och härligt samarbete med QBIS. Systemet svarar på våra och kundernas behov – användarvänligt, modernt och fantastisk support. QBIS är lyhörda och intresserade av vår verksamhet och vår vardag med kunderna och deras partnerprogram resulterar i att vi tillsammans utvecklar plattformen.”

PayRule ABMicaela Olsson, Founder

Öka lönsamheten utan att göra större ekonomiska investeringar

Som samarbetspartners vill vi att det ska gå bra. Riktigt bra. För att leverera de bästa tjänsterna inom lön och arbeta på ett optimalt sätt, behöver byrån engagera sig i sin egen tillväxt. Engagemang är även det enda som QBIS Partnerprogram kräver. Med en taktiskt utformad strategi som tillåter momentum kan byrån och QBIS växa tillsammans. Engagemang, disciplin och medvetna beslut ökar tillväxten.

Öka din lönsamhet utan fler konsulter | QBIS Partner

Samma antal konsulter

Ökade intäkter med QBIS Partner

Ökat antal kunder

Mer intäkter med QBIS partner

+212% ökade intäkter per konsult

Öka dina intäkter med QBIS Partner

+ 2 016 000 kr
ökad lönsamhet per år för 10 lönekonsulter

31 800 kr i månadsintäkt per konsult

Med QBIS strategi kan vi förbättra kvaliteten på arbetet med varje kund. Det optimerar arbetsmetoden och ökar den månatliga inkomsten per konsult.

+28% fler kunder per konsult

Tiden som frigörs med effektivare arbetsmetoder kan läggas på nykundsbearbetning och öka antalet kunder per konsult.

+28% ökad månadsintäkt

Fler kunder innebär en månatlig ökning av intäkter. Arbetar man med fastpris per varje lönebesked och varje konsult får möjlighet att hantera fler kunder kommer intäkterna att öka.

+150% ökad årlig vinst

En helhetsökning per varje lönekonsult kommer att öka byråns årliga vinst med mer än det dubbla.

Våra Partnerprogram

Byråpartner

Rekommendationspartner

Reseller Partner

Systempartner

Syftet med våra partnerprogram är att skapa en anpassad lösning, för varje typ av partner, som gör att vi kan nå bättre resultat mer effektivt. Där vi tillsammans jobbar för att göra det enkelt för oss själva, bygga starkare relationer till våra kunder och samtidigt skapa ett mervärde för dem som gör att de känner trygghet. När fler av era kunder använder QBIS når de en ny nivå av effektivitet som leder till högre lönsamhet – både för er och för dem.

Ellinor Collin

Partner Channel Manager