Skip to main content

BDO och QBIS – ger slutkunden mer tid till att utveckla kärnverksamheten

Vi hjälper företag spara tid och öka lönsamheten

BDO är en heltäckande rådgivnings- och revisionsbyrån som erbjuder tjänster inom fyra olika affärsområden med mottot “enastående service”. QBIS arbetar för att effektivisera företags administration så att det blir enklare att öka lönsamheten på ett hållbart sätt. Tillsammans kan vi erbjuda en paketlösning där kunden är i fokus. Tillsammans skapar vi tid genom optimerade arbetsprocesser och högklassig service.

Tidrapportering

Smidig tidrapportering för alla slutkunder. Där användare rapporterar sin tid, arbetstid och avvikelser, chefer attesterar tidkorten innan de kommer till byrån som kan verifiera tidkorten och exportera löne- och faktureringsunderlaget.

Projekthantering

Planera, hantera och följ upp med ett och samma projektverktyg. Skapa enkla projektplaner och hantera risker, gentemot tids- och kostnadsbudget, innan de uppstår med realtidsindikatorn. Analysera resultaten med detaljerade rapporter. Skapa automatiskt fakturaunderlag för import i ekonomisystemet.

Rådgivning

Prata med specialister som kan hjälpa till att ta rätt beslut vid rätt tillfälle. Med specialister som tar fram beslutsunderlag som är helt anpassade för din egen situation, får du både finansiellt och kommersiellt strategisk rådgivning.

Lönetjänster

Med ett löneteam som är en aktiv samarbetspartner kan företag förenkla lönehanteringen. För såväl svenska som internationella företag kan löneprocessen kvalitetssäkras och effektiviseras med moderna system och enastående service.

Helhetslösningar för alla slutkunder

BDO berättar om partnerskapet tillsammans med QBIS

“Det har förenklat för våra kunder nu när dom har allt samlat
på ett ställe samt att det blir en mer korrekt och säkrare hantering av information.”

Läs Partner Case

BDO är Årets Byrå 2019 i QBIS Partner Awards

I februari 2020 delade vi ut det första priset i QBIS Partner Awards. BDO mottog priset den 5:e februari 2020 på huvudkontoret i Göteborg. Med motiveringen,

BDO är en byrå som utmärker sig tydligt för alla som kommer i närheten. Det finns en mycket god kultur kring byråns varumärke både internt och externt och du möter alltid mycket trevliga och engagerade medarbetare och konsulter när du har med BDO att göra. I samarbetet med BDO så ser vi en partner som gärna går den extra milen och gör rätt saker för att kunden ska bli nöjd. Det är enkelt att arbeta ihop för att förhöja slutkundens upplevelse och förbättra kvaliteten i deras centrala processer. I BDO ser vi en modern byrå som ständigt utvecklas, och det i snabb fart. De är inte rädda för att vara först och testa nya saker, vilket leder till att man hamnar i framkant de gånger man lyckas. Vi kan se att digitaliseringen av BDO:s kunder leder till framgång i deras sätt att arbeta både för byrån och för kunden, vilket är helt i linje med QBIS motto ”Spend your time right”.

presenterar vi stolt ett partnerskap som fortsätter att utvecklas – med slutkunden i fokus.

QBIS PARTNER AWARDS
Två kvinnor med pris Årets Byrå och blombukett för QBIS Partner Awards