Skip to main content

Komplettera era tjänster som QBIS Systempartner

Erbjud en helhetslösning med ett förstklassigt system

QBIS program för systempartners är utvecklad för att systemleverantörer ska kunna erbjuda sin tjänst, tillsammans med QBIS som ett komplement. Vi tror på att kombinera vår tjänst med andra system för att skapa en helhetslösning för våra kunder, något som både kan spara tid samt generera fler affärsmöjligheter.

Fördelar som systempartner

Möjligheten att erbjuda en förstklassig lösning för tidrapportering och projekthantering till slutkunden.

Få hjälp med att skala upp försäljningen genom att erbjuda QBIS som en del i er lösning.

Få en testad affärsstrategi och de verktyg som krävs för att utöka affärerna med både nya och befintliga kunder

Spara kostanden för underhåll samt utveckling av system för tidrapportering och projekthantering.

Möjligheten att erbjuda ett modernt, digitalt verktyg som förenklar processer och rutiner till slutkunden

Samverkande support gentemot kunden, vilket skapar upp möjligheten att hjälpa fler.

Våra systempartners

Hogia

Samarbetet med QBIS grundar sig i att kunna ge våra kunder en helhetslösning som många av våra gemensamma kunder har behov av. Vi kan med vår tyngd inom HR-lösningar komplettera erbjudandet med QBIS styrka inom Tid & Projekthantering.
Roger Persson, Försäljningschef Hogia Handel

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och systemlösningar för företag som vill fokusera på sina verksamheter istället för på krånglig och tidsödande administration.
Hogia erbjuder allt från små lön & bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika ekonomi & HR lösningar för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, butikskedjor och fastighetsbolag. Läs mer om Hogia

DataVara

Vårt samarbete började med en gemensam idé om att hjälpa byråer att effektivisera sina processer, för att långsiktigt öka sin lönsamhet. Att QBIS Time och Crona Lön kompletterar varandra ypperligt som arbetsverktyg visste vi redan från våra gemensamma kunders positiva respons
Anneli Järkeborn, Försäljning- och affärsutvecklingschef DataVara

Vi på DataVara AB är stolta över att ”Vi kan Lön” och är marknadsledande på att utveckla programvaror och rutiner till Sveriges alla företag, i deras roll som arbetsgivare. Vår historia går tillbaka till mitten av 1970-talet och vi har utvecklat löneprogram både under eget namn och åt samarbetsparters, vi har bl a. utvecklat det webbaserade programmet Fortnox Lön. Vi tror på bra samarbeten och öppnar upp för integration till försystem, så att våra kunder skall kunna välja de verktyg som är bäst för deras verksamhet.
Läs mer om DataVara

Björn Lundén

Vi på QBIS har ett nära samarbete med vårt syskonföretag Björn Lundén. Genom detta samarbete kan vi erbjuda flera smarta lösningar för både redovisningsbyråer och företagare. I år firar Björn Lundén 35-årsjubileum och de har gjort sig kända för att förenkla företagens vardag genom lättanvända program, begripliga handböcker och praktiskt inriktade kurser inom skatt, deklaration, redovisning, lön och personalfrågor. Bokföringsprogram är en av många tjänster som Björn Lundén har att erbjuda, som kan vara intressanta för dig som QBIS kund.
Läs mer om Björn Lundéns bokföringsprogram

Hur kan jag bli en systempartner till QBIS?

QBIS värderar alla våra samarbeten. Vi har därför en hög kvalificering när det kommer till våra partners. För att kunna bli vår partner krävs ett stort engagemang, en vilja att driva partnerskapet framåt samt en ömsesidig vilja att samarbeta för att skapa den bästa lösningen för kunden, men även för vårt samarbete.
Bli vår Systempartner genom att kontakta oss via formuläret nedan, så kan vi diskutera våra mål och förhoppningar med samarbetet.