Skip to main content

Det webbaserade systemet för tid- och projekthantering expanderar sin verksamhet och öppnar kontor i Danmark. Det nya bolaget, QBIS IVS, kommer att ledas av Peter Cervin som även är ansvarig för QBIS Partner Channel.

Expansion har hela tiden varit en viktig del av QBIS strategi och de finns sedan tidigare representerade i både Sverige och England. Att utvidga verksamheten och öppna kontor i Danmark är startskottet till en större expansionsplan – att etablera sig i hela norden.
– Att öppna i Danmark är en viktig del i QBIS satsning på att hjälpa företag att kartlägga sin tid och effektivisera sina arbetsflöden. Vårt mål är att öppna i fler länder, och det var naturligt att börja i Danmark eftersom det är ett av de ledande länderna när det gäller modern teknik, säger Andrew Johnston, Product Manager på QBIS Business Systems.

Det nya bolaget har sitt säte i Glostrup. Att valet föll på just på Danmark och Glostrup beror på flera saker.
– Danmark har visat sig vara väldigt likt Sverige när det gäller att ta till sig moderna verktyg för att effektivisera sitt arbete kring lönehantering och projektuppföljning, därför tycker vi Danmark är en självklar marknad för QBIS att starta sin nordiska expansion i. Att valet föll på just Glostrup beror på att det ligger strategisk nära Köpenhamn där merparten av våra kunder förväntas vara, säger Peter Cervin, CEO på QBIS IVS.

Enorm potential

Det danska bolaget QBIS IVS kommer att ledas av Peter Cervin, som sedan tidigare arbetat som ansvarig för QBIS partnersamarbeten i Sverige.
– Jag har i snart nio år arbetat med QBIS i Sverige. En fantastisk resa, från att vara helt nystartade, till att vara systemet på allas läppar när det gäller tid- och projekthanteringsverktyg. När jag blev tillfrågad om att leda QBIS nordiska expansion var det inget svårt val. Jag vill naturligtvis vara med på denna resa och hoppas att få se QBIS som en ledande aktör inom tid- och projektverktyg på den danska marknaden inom en snar framtid. Samtidigt hoppas jag att vi kan fortsätta ha så kul som vi har det just nu, säger Peter Cervin, CEO på QBIS IVS.

För mer information, kontakta:

Andrew Johnston – Product Manager at QBIS

Andrew Johnston
Product Manager
QBIS Business Systems
+46 31-10 70 60
andrew.johnston@qbis.se

Om QBIS Business Systems
QBIS Business Systems är ett molnbaserat system för tidrapportering och projekthantering vars syfte är att effektivisera företag och organisationer – oavsett bransch och storlek. QBIS Business Systems är en del av QLogic AB som har sitt huvudkontor i Göteborg. Bolaget har 24 anställda och omsätter 19 miljoner SEK och har högsta kreditvärdighet AAA hos kreditvärderingsföretaget Bisnode. För mer information, besök www.qbis.se