Skip to main content

QBIS släpper ett helt nytt gränssnitt med fokus på enkelhet, funktionalitet och innehåll. Nya QBIS är byggt på den senaste tekniken och blir unikt av sitt slag genom att vara responsivt. Det gör att QBIS fungerar på alla dina enheter, så som mobiler, datorer och surfplattor – utan att någon programvara behöver installeras.

Ett modernt gränssnitt

Nya QBIS

Den mest synliga förändringen är övergången till ett modernt gränssnitt med fokus på enkelhet, funktionalitet och innehåll. Grundtanken är att göra allt enklare, snabbare och smartare. Systemet är logiskt utformat och gör alla arbetsflöden enklare, det kommer ihåg dina val och ger dig mallar och hjälp. Översikter och sammanställningar är en central del av det nya systemet som gör att du på ett enkelt sätt kan se vad du gör och hur du ligger till – var du än är.

Responsivt affärssystem

Responsiv design innebär att QBIS ändrar utseende beroende på din skärmstorlek. Det spelar ingen roll om du använder din dator, surfplatta eller mobiltelefon när du arbetar, QBIS fungerar lika bra oavsett vad du väljer. Eftersom QBIS är molnbaserat innebär det att du arbeta överallt, på ett enkelt och flexibelt sätt.

Enklare, snabbare och smartare

– Bakom uppdateringen ligger år av planering och förberedelser. Vi har lyssnat på våra kunder, studerat marknaden och tittat på framtidstrender för att skapa en så bra produkt som möjligt. Målet är att vi ska vara det självklara valet för tid- och projekthantering online. QBIS är ett mycket funktionsrikt system som men åren vuxit i antal funktioner och moduler. För att framtidssäkra systemet och ytterligare förbättra användarvänligheten gör vi nu om hela QBIS successivt. Systemet får en snygg, användarvänlig design en samma grundtanke – att göra allt enklare, snabbare och smartare, berättar Louise Jeansson, marknadsansvarig på QBIS.

Testning och kvalitetssäkring

QBIS består av fyra moduler: Tidsredovisning, Projekthantering, CRM och Ärendehantering. Den första modulen som kommer släppas med ny design är Tidsredovisning tillsammans med ett ramverk med en ny inloggningssida, en ny dashboard som blir en kraftfull startsida samt ett helt nytt hjälpavsnitt.

QBIS Tid lanserades den 8 februari 2016.

 

Vill du veta mer om QBIS? Boka en kostnadsfri demo av QBIS här