Skip to main content

Stämpelklocka med smarta funktioner

Det ska vara enkelt att rapportera sin tid. Med QBIS digitala stämpelklocka rapporterar de anställda smidigt sin kom- och gåtid direkt på plats med en personlig pinkod.

  • Enkel och snabb registrering av tid
  • Registrering av avvikelser
  • Koll och kontroll över raster
  • Inga avgifter för kort eller taggar, endast registrering med pinkod
  • Se kompletta arbetstider och avvikelser för alla anställda
  • Koppling till lönesystemet
  • Kraftfulla rapporter som underlag för vidare analys
Testa QBIS

Stämpla in och ut med några klick

QBIS Stämpelklocka är kopplad till vår tidrapport modul QBIS Time. Detta gör att all data som registreras lagras automatiskt i systemet och utgör ett underlag, både för löneberedning men även interna rapporter. Det finns även möjlighet att se vilka som befinner sig på arbetsplatsen i realtid, något som är fördelaktigt ur ett säkerhetsperspektiv.

Stämpelklockan förenklar rapportering av tid för de anställda, med några knapptryck kan de smidigt registrera sin arbetstid, avvikelser och raster under dagen.

Tidsrapporteringssystem- QBIS Stämpelklocka

Registrering av avvikelser

Med QBIS stämpelklocka kan de anställda inte bara rapportera sin tid, utan även frånvaro och avvikelser, såsom sjukdom eller VAB, enkelt med sin personliga pinkod. Samma funktionalitet finns även på datorn och som stämpelklocka i vår webbapp.

Minskad risk för felrapportering

Genom att använda sig av en klocka för stämpling kan risken för felrapportering minska på flera led; både i rapportering av tid som sker på plats, samt attesteringen som sker i QBIS innan löneberedningen.

Koppling till lönesystemet

Vid beredningen av löner kan ni enkelt generera och anpassa underlaget för lön efter era behov. Med endast tre klick kan ni exportera informationen till lönesystemet och påbörja processen.

Varför behövs en stämpelklocka?

Anledningarna till att använda en stämpelklocka på en arbetsplats kan vara många. Särskilt i verksamheter där medarbetarna registrerar sin närvaro på en fysisk plats. Den digitala stämpelklockan som finns i QBIS ger möjlighet att mäta all tid som registreras, få ut färdiga underlag för lön och analys för effektivisering av verksamheten.

Lär dig mer om tidrapportering
Fördelarna Med Tidsklockan | QBIS

Testa QBIS digitala stämpelklocka som gör tidrapporteringen enklare

Vi på QBIS är experter på att optimera processer så att du som användare kan spendera sin tid rätt. Tillsammans med vår digitala stämpelklocka har vi omfattande funktioner som stödjer rapportering av tid, med schemahantering som anpassas utefter kollektivavtal, effektiv attesteringsprocess och integrationer till flera löne- och fakturasystem.

Upptäck QBIS tidredovisning
QBIS tidsredovisning instrumentbräda- få bättre insikter och minska kostnadsfel

Vanliga frågor om Stämpelklocka

Stämpelklockan används främst på arbetsplatser som kräver fysisk närvaro. Medarbetare kan enkelt registrera närvaro, frånvaro, rast och avvikelser. Fördelen med stämpelklocka är att ansvaret fördelas mellan chef och medarbetare och tiderna som registreras blir rätt. Det blir därför enklare för dig som administratör som slipper skicka ut tråkiga påminnelser om försenade tidrapporter.

Moderna stämpelklockor är synkroniserade med medarbetarnas schema vilket gör det superenkelt att jämföra arbetad tid med den schemalagda. Möjligheterna till att stämpla tid kan antingen vara via din dator, mobil eller en fysisk touchscreen på arbetsplatsen.

Medarbetare får enklare in- och utcheckning via sin mobiltelefon eller på en fysisk skärm på arbetsplatsen. Den är synkroniserad med medarbetarens tidssaldon (OB, Flex, Komp etc.) vilket ger en bättre koll på sin tid. En digital stämpelklocka som är integrerad med ditt lönesystem, ger dig en automatiserad löneprocess som minskar administrationstiden inför löneberedningen. Du får bättre översikt över beläggningen på arbetsplatsen, vilka som är incheckade och vilka som ännu inte har checkat in.
QBIS stämpelklocka har omfattande funktioner som stödjer tidrapportering, med schemahantering som är kopplat till kollektivavtal, effektiv attestering och integrationer till flera löne- och fakturasystem.

Testa QBIS

Vi visar gärna upp en anpassad demo på hur QBIS kan effektivisera rapporteringen av tid i din verksamhet. Du har väl inte missat att vi dessutom erbjuder system för projektplanering och projektledning, samt rapportering av utlägg? 

Boka demo