Skip to main content

Stämpelklocka med smarta funktioner

Det ska vara enkelt att rapportera sin tid. Med QBIS digitala stämpelklocka rapporterar de anställda smidigt sin kom- och gåtid direkt på plats med en personlig pinkod.

  • Enkel och snabb registrering av tid
  • Registrering av avvikelser
  • Koppling till ditt lönesystem
Badge med högsta betyg för QBIS time
Badge med högsta betyg för QBIS time
Tidsrapporteringssystem- QBIS Stämpelklocka

Stämpla in och ut med ett par klick

QBIS Stämpelklocka är kopplad till vår tidrapport modul QBIS Time. Detta gör att all data som registreras lagras automatiskt i systemet och utgör ett underlag, både för löneberedning men även interna rapporter. Det finns även möjlighet att se vilka som befinner sig på arbetsplatsen i realtid, något som är fördelaktigt ur ett säkerhetsperspektiv.

  • Registrera tid och avvikelser via stämpelklocka eller i mobilen
  • Koll och kontroll över raster
  • Inga avgifter för kort eller taggar, endast registrering med pinkod
  • Se kompletta arbetstider och avvikelser för alla anställda
  • Integrerat med lönesystem
  • Kraftfulla rapporter som underlag för vidare analys

Stämpelklockan förenklar rapportering av tid för de anställda, med några knapptryck kan de smidigt registrera sin arbetstid, avvikelser och raster under dagen.

Fördelarna Med Tidsklockan | QBIS

Används av

25000

personer

Har utvecklats i

17

år

Snittbetyg

4

på BusinessWith

Stämpelklocka på arbetsplatsen

Stämpelklockan finns tillgänglig som touchscreen som ni sätter upp på arbetsplatsen. För företaget där det krävs att den anställde är närvarande på arbetsplatsen för att utföra sitt jobb är detta perfekt.

Stämpelklocka i mobilen

Stämpelklockan finns också tillgänglig i mobilen. För arbetsplatsen där många arbetar hemifrån är det perfekt. QBIS webbapp finns tillgänglig till alla enheter och kräver ingen installation. Med stämpelklockan i fickan kan du stämpla in och ut när du vill, var du vill.

Registrering av avvikelser

Med QBIS stämpelklocka kan de anställda inte bara rapportera sin tid, utan även frånvaro och avvikelser, såsom sjukdom eller VAB, enkelt med sin personliga pinkod. Samma funktionalitet finns även på datorn och som stämpelklocka i vår webbapp.

Minskad risk för felrapportering

Genom att använda sig av en klocka för stämpling kan risken för felrapportering minska på flera led; både i rapportering av tid som sker på plats, samt attesteringen som sker i QBIS innan löneberedningen.

Koppling till lönesystemet

Vid beredningen av löner kan ni enkelt generera och anpassa underlaget för lön efter era behov. Med endast tre klick kan ni exportera informationen till lönesystemet och påbörja processen.

Svårt att hålla koll arbetad tid?

Många företag sköter sin tidsredovisning manuellt, eller till och med för hand. Att sammanställa allt till löneunderlag I slutet av månaden är inte bara tidskrävande, det är dessutom som gjort för att göra kostsamma fel.  

Med manuellt tidsredovisning är det dessutom svårt att följa upp arbetad tid och avvikelser. Att ta på reda saker som om en medarbetare har jobbat mer eller mindre än sin schemalagda tid kan ta alldeles för lång tid.  

Arbetad tid i QBIS
Stämpla in och ut med QBIS

QBIS Stämpelklocka är lösningen!  

Med QBIS stämpelklocka blir det enkelt för dina medarbetare att registrera sin närvaro. Om er verksamhet kräver att medarbetarna är på en fysisk plats för att göra sitt jobb är det nästintill ett måste för att kunna se vem som varit på plats och när.  

Dessutom blir löneadministrationen enklare än någonsin. Den digitala stämpelklockan som finns i QBIS ger möjlighet att mäta all tid som registreras, få ut färdiga underlag för lön och analys för effektivisering av verksamheten. 

Med ett system för att stämpla in och ut blir det också lättare för dina medarbetare att hålla koll på hur mycket de jobbar – inte minst för att minska osynlig övertid. På förskolor i Jönköpings kommun minskade risken för övertid tack vare införandet av stämpelklockor! (Källa: Kommunal arbetaren).

Lär dig mer om tidrapportering

Testa QBIS digitala stämpelklocka som gör tidrapporteringen enklare

Vi på QBIS hjälper er att effektivisera ert administrativa arbete. Tillsammans med vår digitala stämpelklocka har vi omfattande funktioner som stödjer rapportering av tid, med schemahantering som anpassas utefter kollektivavtal, smidig attesteringsprocess och integrationer till flera löne- och fakturasystem.

Upptäck QBIS tidredovisning
QBIS tidsredovisning instrumentbräda- få bättre insikter och minska kostnadsfel

Mindre administration med QBIS stämpelklocka – läs hur det fungerar för våra kunder

“Faktumet att systemet är molnbaserat känns fantastiskt. Att man kan se all information när, hur och var som helst.”

Läs mer om hur RFSL använder QBIS.

“Men jag upplever att QBIS är unikt med att kombinera kom- och gåtid med utlägg och projekt i ett system.”

Läs mer om hur QBIS har hjälpt Condesign.

“Vi prioriterar ett system som är enkelt att använda, där man förstår direkt vad man ska göra”

Läs mer om varför Index Traub valde QBIS.

Vanliga frågor om Stämpelklocka

Stämpelklockan används främst på arbetsplatser som kräver fysisk närvaro. Medarbetare kan enkelt registrera närvaro, frånvaro, rast och avvikelser. Fördelen med stämpelklocka är att ansvaret fördelas mellan chef och medarbetare och tiderna som registreras blir rätt. Det blir därför enklare för dig som administratör som slipper skicka ut tråkiga påminnelser om försenade tidrapporter.

Moderna stämpelklockor är synkroniserade med medarbetarnas schema vilket gör det superenkelt att jämföra arbetad tid med den schemalagda. Möjligheterna till att stämpla tid kan antingen vara via din dator, mobil eller en fysisk touchscreen på arbetsplatsen.

Medarbetare får enklare in- och utcheckning via sin mobiltelefon eller på en fysisk skärm på arbetsplatsen. Den är synkroniserad med medarbetarens tidssaldon (OB, Flex, Komp etc.) vilket ger en bättre koll på sin tid. En digital stämpelklocka som är integrerad med ditt lönesystem, ger dig en automatiserad löneprocess som minskar administrationstiden inför löneberedningen. Du får bättre översikt över beläggningen på arbetsplatsen, vilka som är incheckade och vilka som ännu inte har checkat in.
QBIS stämpelklocka har omfattande funktioner som stödjer tidrapportering, med schemahantering som är kopplat till kollektivavtal, effektiv attestering och integrationer till flera löne- och fakturasystem.

Testa QBIS