Skip to main content

Testa QBIS gratis

Utforska QBIS alla funktioner i lugn och ro
  • Kom igång på 5 minuter
  • Helt gratis
  • Efter 14 dagar avslutas kontot automatiskt
  • Våra experter hör av sig till dig för hjälpa dig att komma igång!
  • QBIS Time
  • QBIS Project (inkl. QBIS Time)
  • QBIS Expense

Genom att skicka in formuläret godkänner jag att bli kontaktad i sälj och marknadsföringssyfte samt att QBIS behandlar mina uppgifter.

× Klart! Ditt konto har skapats, ett e-postmeddelande med inloggningsuppgifter kommer att skickas till dig inom kort. Om du saknar ditt bekräftelsemail, vänligen kontakta oss på sales@qbis.se eller ring oss på 031-10 70 60
× Oväntat fel! Något oväntat hände när vi förberedde dina konton, vänligen försök igen senare.
× Server ej kontaktbar! Kunde ej ansluta till QBIS server. Kontrollera din internetanslutning eller försök igen senare.
× QBIS underhållsarbete! QBIS är för tillfället nedstängt pga planerat underhållsarbete. Kom tillbaka vid ett senare tillfälle och fyll i formuläret.

Upptäck våra produkter

QBIS Time

Tidrapport och attestera tid på ett och samma ställe. Använd tidrapporter för att analysera och optimera dina processer med full insikt hur tiden spenderas. Verifiera tidrapporter en efter en eller godkänn flera tidrapporter med ett enda klick. Exportera och importa lönefiler till ditt integrerade lönesystem för ett helt automatiserat arbetsflöde.

QBIS Project

Projektplanering för enkla och avancerade projekt med flexibla prismodeller, resurser och budget. Tillsammans med projekttidsrapportering har du möjlighet att identifiera risker innan de inträffar och öka chansen att leverera projektet inom tidsramen. Den registrerade tiden tillsammans med kostnader utgör ett komplett underlag för fakturering som du enkelt exporterar till ditt integrerade faktureringssystem. Analysera projektresultat med detaljerade rapporter för att identifiera utvecklingsmöjligheter inför kommande projekt. Det är vad vi kallar project management på en ny nivå!
Projektöversikt på datorn och projekttid på mobilen

QBIS Expense

Med vår utläggsredovisning samlar du alla utlägg i molnet. Digital rapportering av kvitto, traktamente och milersättning som hjälper medarbetare att registrera utlägg i tid – utan några krångel. Jakten på underlag är förbi när utläggshantering finns tillgängligt överallt och när som helst.
Reseräkningssystem marknadens billigaste priser | QBIS