--> Skip to main content

Team QBIS är glada att kunna meddela att vi har rekryterat Gabriela Balint som Process Manager. Hennes främsta uppgift kommer vara att utvärdera och förbättra de interna processerna.

Gabriela har en gedigen bakgrund inom flera olika branscher och yrken. Från att ha arbetat som hotellvärd, konsultchef, projektkoordinator och HR-chef kommer hon till QBIS med bred kompetens och kunskap för att förbättra de interna processerna.

– Jag brinner för människorna bakom verksamheten och att kunna hjälpa de nå sina individuella mål, samtidigt som företaget når sina mål. Jag ser fram emot att skapa rutiner och processer som är hållbara, där alla individer också mår bra.

Tidrapporteringssystem är inte främmande för Gabriela. På sin tidigare arbetsplats arbetade hon med att implementera rapporteringssystem och det var genom den processen som hon först fick kontakt med QBIS.

– När vi skulle implementera ett nytt tidrapporteringssystem på mitt förra jobb, var QBIS en potentiell leverantör. I samband med det kom jag i kontakt med Andrew, som är Product Manager här och han fattade tycke för mig som person och den bakgrunden jag har, så han erbjöd mig ett jobb. Jag trodde först att han skojade med mig, men så visade det sig att han menade allvar och nu sitter jag här!

På fritiden umgås Gabriela gärna med vänner och familj. Ett stort musikintresse gör att hon spenderar en hel del tid med att både sjunga och dansa, så fort tillfälle ges.

Vi har nyligen uppdaterat vårt mobila gränssnitt, läs mer om det här:

[maxbutton id=”11″ ]