Skip to main content

Sedan någon vecka tillbaka har vi ett nytt tillskott i Team QBIS bestående av Ania Nowicka. Hon kommer att ta rollen som Account Manager / Trainer och kommer därmed både att stärka upp säljteamet samt arbeta med utbildning hos oss på QBIS. Vi vill gärna presentera Ania lite närmare.

Ania har en bakgrund som Duty Manager inom Ground Handling och har erfarenhet både inom B2C försäljning samt utbildning. Ania kom i kontakt med QBIS i början av året, det hon fastnade för var möjligheten att kombinera sälj och utbildning.
– Det som lockade mig att söka till tjänsten var möjligheten att fortsätta att utbilda. Jag kände även att jag kunde relatera till företagets slogan ”Spend your time right”, om det är något jag är bra på så är det time management med min bakgrund, säger Ania.

– Det är väldigt kul att Ania har börjat hos oss och det känns redan som att hon passar bra in i teamet. Med sin bakgrund och rutin kommer hon att tillföra mycket till oss på QBIS. Hon har även en förmåga att se saker från slutanvändarnas perspektiv vilket är en egenskap jag gillar, säger Johan Walli Sales Manager.

På fritiden, när hon inte tar hand om sin familj, spenderar Ania gärna sin tid ute i naturen eller på träning. Hon gillar att resa, men om hon själv får bestämma blir det ingen sol- och badsemester, utan hon väljer hellre en äventyrsresa eller skidresa.

Vi är glada över att Ania har blivit en del av Team QBIS och hälsar henne varmt välkommen till oss.