--> Skip to main content

Team QBIS växer och kan glatt säga hej och välkommen till vår allra senaste kompis Dan! Han kommer stärka upp teamet, men vi vill så klart presentera honom lite närmare. 

QBIS har rekryterat Dan Rozén som ny Utbildare i Teamet. Dan är en mångfacetterad ledare och teknikentusiast som gärna spenderar oräkneligt många timmar i Excel. Han brinner för samspelet mellan teknik, resultat och människor.

Jag är glad över att Dan valt att söka tjänsten och att jobba hos oss, han är en perfekt kandidat utifrån vad vi sökte. Jag ser fram emot att se hans utveckling inom företaget och han har kommit väl in i teamet och bidrar starkt sedan dag ett. Han har en given potential att växa vidare och ta till sig ännu med ansvarsfulla roller inom vår organisation, säger Andrew Johnston, VD för QBIS.

Dan började sin resa väldigt tidigt som entreprenör blott 19 år gammal, där han fick ta på sig ansvaret att driva en egen biograf och fick sig en redig ”crash-course” ute i företagslivet. Han har sedan dess arbetat i egen regi med både reklam, bio, restaurang och HR.

Jag har en stor passion för samspelet mellan personal och IT, det är en ära att få kliva ombord på ett så spännande företag som QBIS. Jag hoppas att bli en nyckelperson av det framtida arbetet inom försäljning och introduktionsprocess, säger Dan.

På fritiden är Dan en sann livsnjutare, där han konsumerar mycket (bra!) film, böcker och gärna engagerar sig extra i föreningslivet. Han driver gärna små hobbyprojekt som antingen är egenutvecklade programvaror eller designbaserade.

Vi är glada över att Dan har blivit en del av vårt härliga team och hälsar honom hjärtligt välkommen till QBIS!