Skip to main content

Sedan någon vecka tillbaka har vi två nya medlemmar av Team QBIS i form av Marina Stjernhammar och Roberto Balint. De kommer båda axla rollen som Account Manager och därmed ta hand om både nya och gamla kunder. 

– Det känns just nu som en tuff tid att hitta bra folk, därför är det extra roligt att vi har lyckats knyta till oss Marina och Roberto, vars profiler och personligheter är precis vad vi har letat efter. Jag ser verkligen fram emot en spännande och framgångsrik resa tillsammans med dessa två nya medlemmar av Team QBIS, säger Johan Walli, Sales Manager på QBIS.

Med kunden i fokus

Både Marina och Roberto kommer jobba som Account Managers på QBIS och hjälpa både nya och gamla kunder att effektivisera sina verksamheter. Båda två är taggade på hösten och ser fram emot att vara en del av QBIS expansion.

– Det kommer bli fokus på utveckling, både individuellt och av företaget och det känns så himla kul, säger Marina.

Andra gången gillt

Marina har en bakgrund som projektledare och dessutom en utbildning inom försäljning kopplat till IT-lösningar i bagaget. Marina kom i kontakt med QBIS redan 2016 då hon sökte en plats för sin LIA. Valet föll inte på QBIS den gången, men när hon under sommaren såg att det fanns en öppning blev hon direkt intresserad.

– Jag såg på LinkedIn att det fanns en tjänst ledig och det kändes som att det var meningen att ta kontakt och söka på nytt, säger Marina.

Längtade efter att jobba med försäljning inom IT

Roberto har en bakgrund inom både B2B- och B2C-försäljning, och för honom var det just suget efter försäljning och IT som gjorde att han hittade till QBIS via rekommendationer.

– Jag har länge velat jobba inom IT-branschen och hade under en period ett uppehåll i min roll som säljare. Men jag hade alltid ett sug tillbaka till den världen. När jag förstod att jag skulle kunna kombinera både sälj och IT på QBIS förstod jag att det var rena drömläget, säger Roberto.

Vi hälsar Marina och Roberto varmt välkomna till Team QBIS!