Skip to main content

Utmärkelsen för framtidens moderna byråer och lönekonsulter

Varje år hyllar vi de byråer som arbetar för att vara ledstjärnor inom denna fantastiska bransch. QBIS Partner Awards startades för att lyfta fram varje byrå och lönekonsult som bidrar till branschen. Våra ledord är: Modern, Skarp, Framåtanda och Utvecklande och det är verkligen något som är gemensamt för årets vinnare. Vi är helt överväldigade över årets engagemang! Tusentals röster, hundratals nomineringar och uppslutningen under vår livesändning på diverse kanaler. Ett stort tack, utan er hade inte detta varit möjligt.

Årets Vinnare

Årets Lönekonsult Brons - Jannike Björsell

Jannike Björsell är en fantastisk lönekonsult som är mycket omtyckt av både kollegor och kunder. Hon håller en oerhört hög nivå i leveransen dag efter dag, månad efter månad.

Jannike besitter både hög kunskap inom lön samtidigt som hon har ett stort engagemang som smittar av sig. Hon söker ständigt efter förbättringsmöjligheter hos kunderna och arbetar absolut helst digitalt. Nya utmaningar tar hon sig gärna an, extra gärna om det leder till ökad effektivisering för kunden såväl som för byrån.

”Ett föredöme för vår yrkeskategori!” – säger en av Jannikes kollegor.

Årets Framträdande Byrå

BDO har under 2021 gjort stora satsningar på att sprida kunskap om branschen för redovisning och lön i sociala medier. De har utökat sina egna resurser för att kunna få en mer framträdande roll och kunna ta sig an nya kundgrupper, med stor framgång.

Ett av BDO:s fokusområden under 2021 har varit hållbarhet där de delat kunskap och hjälpt kunder på ett framträdande sätt, vilket gör dem till ett föredöme i branschen, genom lanseringen av en ny grupp med ESG-expertis.En annan intressant aspekt när det gäller BDO är att de har vunnit pris för årets nöjdaste kunder i revisionsbranschen varje år sedan 2013, vilket gör dem till en byrå i en klass för sig.

”Vi vill göra skillnad!” – säger en av BDO:s medarbetare.

Årets Lönekonsult Silver - Anelle Weigle

Anelle Weigle imponerar på både partners och kunder med sitt trevliga sätt och sin förmåga att alltid se lösningar istället för problem. Hennes expertis gäller såväl svenska kunder som internationella storbolag.

Hon driver löneavdelning med struktur och systematisering för att få det bästa resultatet både för kunden och för byrån. Hon agerar alltid väldigt proffsigt och möter såväl kunder som kollegor med ett leende.

”Stort grattis! Är inte alls förvånad!” – säger Anelles utbildningsledare från hennes tid på utbildningen till lönespecialist.

Årets Nytänkande Byrå

VicApta är en byrå som jobbar mycket med rådgivning. De brinner för att öka kundens lönsamhet med effektivisering av processer och kvalitetssäkring. De jobbar med verksamhetsstyrning som får kunderna att få ut mer av sin tid och kunna investera den tiden i kärnverksamheten. Deras väldigt nära samarbete med kunderna och gehör för kundbehoven i kombination med proaktivitet och aktivt engagemang gör VicApta till en av Sveriges mest moderna byråer.

Ständig satsning på kompetensutveckling hos alla medarbetare bidrar också till ökad lönsamhet hos kunderna. Smarta lösningar och digitala system och processer som VicApta hjälper till att införa leder till verksamhetsutveckling för kunden såväl som byrån.

”Det visar att vi gör rätt saker för att hålla oss i framkant, precis där vi ska vara.” – säger VicApta.

Årets Lönekonsult Guld - Ulrika Frantsi

I 25 år har Ulrika med stor kunskap hjälpt sina kunder. Hennes mål är alltid att arbeta med digitalisering och automatisering för att effektivisera. Hittar hon ingen lösning, så tar hon fram den själv! Passionen för arbetet syns i hennes sätt att förutse problem och lägga upp arbetet för kunden på ett sätt som minimerar alla risker.

Ulrika har varit med i att bygga och driva flertalet större löneavdelningar inom stora redovisningsbyråer i Sverige. Nu har hon tagit steget till att öppna eget och efterfrågan på just hennes expertis och service är stor för såväl tidigare som nya kunder.

Välförtjänt! Säger en av de kunder Ulrika arbetat med längst.

Årets Byrå

ASK. utmärker sig starkt hos alla som kommer i kontakt med dom. Det som är imponerande är deras höga driv gällande digitalisering och automatisering av alla moment inom lön och redovisning. De arbetar efter ledorden förenkling, förändring, kostnadseffektivitet  och IT med ett fast antal system för att effektivisera kundernas ekonomiprocesser.

Affärsmodellen hos ASK. är modern med värdebaserad prissättning och stort fokus läggs på en utökning av tjänsterna och kundunderlaget på löneområdet. Deras drivna sätt och strategin att driva byrån som en ekonomifabrik med full-service för kunden gällande såväl frågor om lön som användarsupport för försystem gör dem till en byrå i framkant.

”Ni är ett grymt team!” – säger en branschkollega om ASK.

Missade du livesändningen? Se reprisen här

Tack för iår!

Tidigare vinnare

Pressmeddelanden

Här är vinnarna av QBIS Partner Awards 2022

På QBIS Partner Awards 2022 belönades framtidens byråer och lönekonsulter. Det blev en storseger för Salario LöneExperter, som tog hem priset Årets Byrå. Dessutom fick byråns medarbetare Anneli Wahlgren priset Årets Lönekonsult Guld. Totalt delades…
Pressmeddelanden

Vi presenterar vinnarna i årets QBIS Partner Awards 2021

Varje år hyllar vi de byråer som arbetar för att vara ledstjärnor inom denna fantastiska bransch. QBIS Partner Awards startades för att lyfta fram varje byrå och lönekonsult som bidrar till branschen. Våra ledord är:…
Case

Veronicka Rajkovic från Grant Thornton tar hem bronsstatyetten för Årets Lönekonsult i QBIS Partner Awards 2020

Kommunikation och proaktivitet är två ledord som varje dag driver Veronicka Rajkovic, Senior Associate Payroll Services på Grant Thornton framåt i arbetet med varje enskild kund. Det är med denna framåtanda som hon också tar…