Skip to main content

Ett lag är inte bättre än den sämsta spelaren. Så sägs det ibland inom lagidrott. Och det ligger något i det. För att nå framgång krävs genomgående bra kompetens. Och det är precis samma sak i QBIS. Du måste känna till funktionerna för att bli riktigt effektiv! Anmäl dig till vårt webinar och få full koll! 

Vid månadsskiftet presenterades flera nya smarta funktioner som kan vara bra att ha koll på. Men som med det mesta är det inte helt lätt att hitta och förstå funktioner man aldrig sett. Därför har vi nu planerat in ett webinar där du som användare får en genomgång av de allra senaste nyheterna i QBIS.

ATF, kompbank & ledighetansökan

Webinaret kommer bland annat att behandla inställningar för arbetstidsförkortning, kompbanken och ledighetsansökningar. Men så klart kommer vi även väva in andra tips och trix.

När?

Webinaret kommer att hållas fredagen den 17 mars kl 11.00 och beräknas hålla på mellan 15-30 minuter.

Begränsat antal platser

Webinaret har ett begränsat antal platser, så för att vara säker på att du ska få en plats, anmäl dig via formuläret nedan med en gång!

 

Anmälan är stängd

Markus Franke

Markus är produktspecialist på QBIS och är väl värd sin titel. Han har stenkoll! Förutom att vara specialist, är han ett energiknippe som älskar att undervisa.

Markus Franke – Produktspecialist på QBIS